Το Toyota Yaris GR-4 είναι ένα τετρακίνητος δαίμονας (Video)


ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ VIDEO ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ TOYOTA YARIS GR-4 ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΦΟΝΕΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝ.

  • 4/12/2019

Μπορεί η Toyota να άργησε να επιστρέψει στο παιχνίδι των «καυτών» supermini, τόσο ώστε ελάχιστοι πια να θυμούνται τις εκδόσεις Τ Sport των δύο πρώτων γενιών του Yaris, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι λησμόνησε την τέχνη της δημιουργίας προτάσεων υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων.

Μια τέτοια πρόταση θα είναι το Toyota Yaris GR-4, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα. Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί το αινιγματικό video που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική φίρμα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναθερμάνει το ενδιαφέρον μας για το κορυφαίο –όπως όλα δείχνουν- Yaris που κατασκευάστηκε ποτέ.

Το σύντομο video επί της ουσίας ότι η καυτή έκδοση του ιαπωνικού supermini θα είναι τετρακίνητη και φυσικά θα διαθέτει όλα τα απαραίτητα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που θα το διακρίνουν από τις πολιτικές εκδόσεις ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργούν και τους απαραίτητους… αγωνιστικού συνειρμούς.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το Toyota Yaris GR-4 να εφοδιάζεται με ένα τρικύλινδρο σύνολο χωρητικότητας 1,5 λίτρου η απόδοση του οποίου θα φτάνει τουλάχιστον τους 200 ίππους.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η Toyota σπανίως εμπιστεύεται αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, το ισχυρότερο Yaris παραγωγής θα εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.