Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου Volkswagen ID.2 (video)


Παρακολουθείστε σε live streaming τα αποκαλυπτήρια του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού, μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, που αναμένεται να έχει προσιτή τιμή.

  • 15/3/2023

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Όχι μόνο για την ίδια τη Volkswagen, που θέλει να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό μοντέλο με χαμηλή τιμή, αλλά και για όσους περιμένουν να ξεκαθαρίσει, ενδεχομένως, οριστικά και αμετάκλητα, το μέλλον του Golf.

Σε λίγες ώρες - συγκεκριμένα στις 19:20 - η γερμανική εταιρεία θα αποκαλύψει διαδικτυακά το νέο μέλος της ηλεκτρικής της γκάμας ID. H ίδια δεν έχει γνωστοποιήσει το όνομά του, αλλά όλα συγκλίνουν ότι πρόκειται για το ID.2, το μοντέλο που ουσιαστικά αναμένεται να αντικαταστήσει το Golf.

«Θα παρουσιάσουμε ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο δίνει μια συγκεκριμένη προεπισκόπηση ενός νέου ηλεκτρικού μοντέλου από τη Volkswagen αλλά παρουσιάζει, επίσης, τη νέα σχεδιαστική γλώσσα για τα μελλοντικά μας μοντέλα», δήλωσε ο CEO της VW, Thomas Schäfer, προετοιμάζοντάς μας για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Αν και δεν υπάρχει πουθενά το «ID.2», ακόμα και στο τελευταίο teaser video της γερμανικής φίρμας, υπάρχει μία αντίστροφη μέτρηση η οποία αρχίζει από το 4 και σταματά στο 2, με το συμβολισμό να είναι προφανής.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι μπορεί το νέο μοντέλο να ονομαστεί ID.Golf, ωστόσο αυτή η εκδοχή συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Το σίγουρο είναι ότι η Volkswagen θέλει να παρουσιάσει ένα μοντέλο που θα είναι προσιτό για τους πολλούς, εξ’ ου και το σλόγκαν «Volkswagen - For The People» που αποτελεί το βασικό hashtag, αλλά και τίτλο της εκδήλωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Autocar, ο στόχος είναι το νέο EV, που θα βρεθεί στις αγορές το 2025, να έχει αρχική τιμή 22.500 ευρώ!

Παρακολουθείστε στο παρακάτω video την παρουσίαση του νέου ID.2 σε live streaming.