Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το νέο EV ecocar Pocco στη ΔΕΘ! (photos)


Το νέο ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e θα βρίσκεται από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στον Υπαίθριο Χώρο μπροστά στην ΠΥΛΗ 1 (Επί της Εγνατίας) στο B13 - Stand: 09.

  • 3/9/2022

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ευρώπη του ολοκαίνουριου ecocarPocco θα πραγματοποιηθεί στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της κατηγορίας L7e, που παίρνει κίνηση από ηλεκτροκινητήρα 10 kW, τον ισχυρότερο της κατηγορίας του και έχει αυτονομία έως και 150 Km. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 90 km/h, ενώ η τροφοδοσία του κινητήρα γίνεται από μπαταρίαLi-ion 9,2 kWh.

Με μήκος 3.015 mm, το νέο ecocar Pocco έχει το υψηλότερο επίπεδό εξοπλισμού λειτουργικότητας και άνεσης στη κατηγορία και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πρόκειται για το μόνο όχημα στην κατηγορία του που διαθέτει ABS EBD.

Το Pocco θα βρίσκεται στον Υπαίθριο Χώρο μπροστά στην ΠΥΛΗ 1 (Επί της Εγνατίας) B13 - Stand: 09.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ecocar, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας ECO//SUN, κυκλοφόρησε στην Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο του 2017 και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να «κατακτήσει» τις αγορές πολλών πόλεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.