Η Automobili Pininfarina προετοιμάζει το έδαφος για την B95 - Πότε παρουσιάζεται


Η Automobili Pininfarina ετοιμάζεται να τραβήξει το κάλυμμα από την B95 στο Monterey Car Week.

  • ΦΩΤΟ: Automobili Pininfarina
  • 13/8/2023

Η Automobili Pininfarina, όπως και πολλές άλλες εταιρείες, θα βρεθεί στο Monterey Car Week για να παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα, την B95.

Το νέο της υπερπολυτελές όχημα θα φέρει στοιχεία από το προσφάτως αποκαλυφθέν Pura Vision concept, με το οποίο άνοιξε μία νέα περίοδος στην ιστορία του ιταλικού οίκου.

Η B95 υπόσχεται να είναι «μία τελείως διαφορετική πρόταση από την ιταλική μάρκα,», με την εταιρεία να την περιγράφει ως ένα «τεχνικό αριστούργημα» με «εξαιρετικό σχεδιασμό» που θα καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Μαζί με τα διθυραμβικά σχόλια για το ίδιο της το μοντέλο, η Pininfarina αποκάλυψε και μία φωτογραφία που παρουσιάζει μόνο τα εμπρός φώτα του, πριν την παρουσίαση στις 17 Αυγούστου.

Ο CEO Paolo Dellacha δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική που έχει η Automobili Pininfarina να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο Monterey Car Week φέτος, ευχαριστώντας τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές μας με μια συλλογή από υπέροχα νέα οχήματα. Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που αυτά τα ειδικά μοντέλα θα παρουσιαστούν μαζί – με αιχμή του δόρατος το εξαιρετικό νέο B95 – μια εντελώς νέα πρόταση που εμπνέεται από την προσφάτως αποκαλυφθείσα φιλοσοφία σχεδίασης Pura Vision».