Νέες πληροφορίες για το Tesla Cybertruck


O Elon Musk επιβεβαιώνει πως το Tesla Cybertruck θα κυκλοφορήσει όπως ακριβώς παρουσιάστηκε, ενώ μίλησε και για άλλα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού pick-up.

  • 4/7/2021

O CEO της Tesla, Elon Musk, έδωσε την ευκαιρία στους ακολούθους του στο Twitter να του κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το Tesla Cybertruck, με τον ίδιο να αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες.

Αρχικά, ο Νοτιαφρικάνος επιχειρηματίας επιβεβαίωσε πως το τελικό προϊόν που θα παραλάβουν οι αγοραστές, θα είναι το ίδιο με αυτό που παρουσιάστηκε προ διετίας από τον ίδιο, καθώς και μεταγενέστερα στους δρόμους της Καλιφόρνια, του Τέξας και της Νέας Υόρκης.

Έπειτα, ο ίδιος ανέφερε πως το Cybertruck θα διαθέτει τετραδιεύθυνση, που θα βοηθά στην γωνία που θα μπορεί να κάνει το ηλεκτρικό pick-up, καθώς και την ευελιξία του.

«Προσθέτουμε τετραδιεύθυνση στο αυτοκίνητο, ώστε να μπορεί να πάρει κλειστές στροφές και να είναι λίγο πιο ευέλικτο,» δήλωσε ο Musk.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι παράμετροι της τετραδιεύθυνσης, αν θα είναι δηλαδή η βασική κίνηση που συνήθως κάνουν οι πίσω τροχοί, ή αν θα φέρει κάποιον μηχανισμό για διαγώνια κίνηση, όπως το GMC Hummer EV.

Τέλος, ο Musk, master στην επικοινωνία και τη δημιουργία εντυπώσεων, έδωσε το στίγμα για «σπουδαία πράγματα» που θα βρίσκονται στο Cybetruck, και που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί.