Ο Ken Block βάζει... φωτιά στο Las Vegas με το πρώτο video της σειράς Electrikhana (video)


Οι δύο "αθόρυβοι" ηλεκτροκινήτηρες των 1.400 PS που εφοδιάζουν το Audi S1 Hoonitron, ανοίγουν τον... δρόμο για να ακουστεί ατόφιο το στρίγκλισμα των ελαστικών από το ακραίο drift. Δείτε το video.     

  • 26/10/2022

Ήταν Σεπτέμβριος του 2021 όταν ο Ken Block έδινε τα χέρια με την Audi ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην εντυπωσιακή πορεία του. Η λήξη της συνεργασίας με την Ford Performance προκάλεσε αρχικά μια την απογοήτευση στους fans του Αμερικανού οδηγού, αφού με αυτό τον τρόπο έμπαινε ένα τέλος στη διάσημη drift σειρά Gymkhana.

Αυτή η απογοήτευση, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ αφού πριν από μερικές ώρες ανέβηκε στον «αέρα» το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς Electrikhana, στην οποία ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το Audi S1 Hoonitron το οποίο μάς αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Η μεγάλη διαφορά της νέας σειράς είναι , ότι απουσιάζει η... υπόκρουση της εξάτμισης (ηλεκτρικό γαρ) και τη θέση της έχει πάρει το εκκωφαντικό στρίγκλισμα των ελαστικών που πλέον φτάνει στα αυτιά του τηλεθεατή ανεμπόδιστα, χωρίς να παρεμβαίνει ο επιβλητικός V8 της Ford Mustang 1965 που είδαμε στο Gymkhana 7.

Το μέρος που επιλέχθηκε για να κάνει ο Ken Block τα... δικά του είναι το Las Vegas και φροντίζει να μας ξεναγήσει -μέσω της πλαγιολίσθησης- στα πιο σημαντικά σημεία της πόλης. Η «συνταγή» του video περιέχει πολύ καπνό από τα «διαμαρτυρόμενα» ελαστικά ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκαν τρία διαφορετικά σετ για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς Electrikhana...