O Στέφανος Τσιτσιπάς ποζάρει δίπλα στο αυτοκίνητο των ονείρων του (video)


O Έλληνας τενίστας και το Tesla Model 3 ντύθηκαν στα λευκά και στάθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

  • 2/5/2022

Η αγάπη που τρέφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα μοντέλα της Tesla είναι γνωστή εδώ και καιρό  Μάλιστα πριν από λίγους μήνες ο Έλληνας τενίστας είχε ανεβάσει video στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube στο οποίο κατέγραψε την παραλαβή του νέου Model 3 το οποίο είχε χαρακτηρίσει το αυτοκίνητο των ονείρων του και το περίμενε πως και πως τους 4 μήνες που μεσολάβησαν από την παραγγελία μέχρι και την παράδοσή του. 

Πριν από λίγες ώρες ο Στέφανος ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram όπου έχει ντυθεί στα λευκά για να ταιριάζει με το αμάξωμα του αγαπημένου του «Julius». Έτσι έχει ονομάσει το αυτοκίνητο και υποθέτουμε πως εμπνεύστηκε από τη μητέρα του, την Julia.

Στην περιγραφή ο Τσιτσιπάς έγραψε «Τα αυτοκίνητα που οδηγούμε λένε πολλά για εμάς» και φυσικά δεν έλειψαν μερικά πικρόχολα σχόλια που ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λέει περισσότερα για την περιουσία του και λιγότερα για τον ίδιο.

Το συγκεκριμένο Tesla Model 3 ανήκει στην έκδοση Long Range και προσφέρει αυτονομία 560 km με μία φόρτιση. Η δύναμή των δύο ηλεκτροκινητήρων του αντιστοιχεί σε ισχύ 360 PS με το αυτοκίνητο να μπορεί να επιταχύνει τα 0-100 km/h σε 4.4 sec ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 230 km/h.

Δείτε το video με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραλαμβάνει το νέο του Tesla…