To απίστευτο ποσό ρεύματος που κλήθηκε να πληρώσει ο κάτοχος ενός Tesla


Τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας είμαστε συνηθισμένοι να αντικρίζουμε παραφουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος. Η περίπτωση, όμως, του συγκεκριμένου οδηγού ξεπέρασε κάθε όριο.

  • 8/3/2022

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία κυκλοφορεί της τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με έναν Κινέζο οδηγό που… έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν αντίκρισε τον λογαριασμό από τη χρήση του δικτύου των ταχυφοριστών της Tesla.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του cnevpost , ο κάτοχος του Tesla Model 3 τις προηγούμενες ημέρες έλαβε ειδοποίηση από την εταιρεία που διαχειρίζεται τους συγκεκριμένους φορτιστές ότι το όχημά του έχει αποκλειστεί και δεν μπορεί να φορτίσει αν πρώτα δεν εξοφλήσει το ποσό των 608.708 δολαρίων (3.846.306 γιουάν) που εμφανιζόταν ανεξόφλητο!

Ένα τόσο μεγάλο ποσό φαντάζει αρκετά απίθανο για οποιοδήποτε οδηγό ενός αφού σύμφωνα με την επίσημη τιμολόγηση των ταχυφορτιστών της Tesla στην Κίνα θα έπρεπε να είχε φορτίσει πλήρως το όχημά του περίπου 32.000 φορές!

Όταν ο Κινέζος επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να μάθει τι έχει συμβεί, τον ενημέρωσαν που έχει γίνει κάποιο λάθος και σύντομα θα λάβει το πραγματικό ποσό που αντιστοιχεί στις φορτίσεις που έκανε. Κάπως έτσι, η καρδιά του επανήλθε στη θέση της…

Πηγή: cnevpost.com