Ο Sergio Perez «ταξιδεύει» με την RB18 από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι (video)


O Τσέκο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πήρε κλήση για παράνομο παρκάρισμα ενώ στην Florida χρειάστηκε "ενισχύσεις" αφού ένας τεράστιος κροκόδειλος τού έκλεισε τον δρόμο.

  • 26/4/2022

Εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι γνωστή η συμφωνία της Liberty Media με τους διοργανωτές του Miami Grand Prix ώστε η Florida να φιλοξενεί αγώνες της Formula 1 για τα επόμενα 10 χρόνια, αρχής γενομένης από τον προσεχή Μάιο. Κάπως έτσι η Red Bull θέλησε να γιορτάσει τον νέο αμερικανό αγώνα δημοσιεύοντας ένα εντυπωσιακό video με πρωταγωνιστή τον Sergio Perez και το μονοθέσιό του.

Η ιστορία ξεκινά με τον «Τσέκο» να χαλαρώνει φορώντας μπουρνούζι σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Κάποια στιγμή δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Christian Horner που τον ενημερώνει ότι πρέπει να μεταβεί στο Miami… «today».

Και εκεί ξεκινάει η δράση… Ο Μεξινακός μέσα στη νύχτα τρέχει στον δρόμο που είναι παρκαρισμένη η RB18 και με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου που του φωτίζει τον δρόμο ξεκινάει το ταξίδι προς το Miami, μια απόσταση 3.140 km!

Στη διαδρομή του συμβαίνουν διάφορες αναποδιές όπως η κλήση που πήρε για παράνομο παρκάρισμα στην Chinatown αλλά και η εμφάνιση ενός κροκόδειλου στη Florida που του έκοψε τον δρόμο. Σε αυτό το μακρύ ταξίδι, ο Perez δεν ήταν μόνος αφού οι μηχανικοί του εμφανίστηκαν σαν… από μηχανής θεοί όταν χρειάστηκε να φρεσκάρουν τα ελαστικά του.

Όταν τελικά η Οδύσσεια του Perez έφτασε στο τέλος της ο πιλότος της Red Bull διαπίστωσε πως ο Christian Horner δεν είχε πει στο τηλέφωνο «today» αλλά «May».

Δείτε την περιπέτεια του Sergio Perez…