Roscoe Hamilton: Ένας σκύλος διαφορετικός από τους άλλους


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, κοιτάμε τη ζωή που κάνει ο Roscoe, το bulldog του Lewis Hamilton. 

  • ΦΩΤΟ: ROSCOELOVESCOCO/INSTAGRAM
  • 4/10/2022

Ο Lewis Hamilton έχει διατρανώσει πλειστάκις την αγάπη του για τη φύση και τα ζώα.

Εδώ και πολλά χρόνια, έχει για κατοικίδιο τον Roscoe, ένα bulldog που μεγάλωσε ο ίδιος από κουτάβι, μαζί με την Coco, επίσης bulldog, που όμως κατέληξε καθώς ήταν βαριά άρρωστη.

Ο Roscoe ζει μία ζωή διαφορετική από αυτήν των άλλων σκύλων.

Ταξιδεύει από χώρα σε χώρα μαζί με το αφεντικό του, βρίσκεται στις πίστες με δικό του πάσο για τα pits και το paddock, 

Μάλιστα, έχει και... δουλειά ως μοντέλο σκύλων. Και αν νομίζετε ότι τα χρήματα που κερδίζει είναι λίγα, ο ίδιος ο Hamilton αποκάλυψε ότι σε καλή σεζόν με πλήρες πρόγραμμα, μπορεί να βγάλει έως και 180.000 δολάρια τον χρόνο.

«Ο Roscoe είναι μέλος σε ένα πρακτορείο μοντέλων και κάνει οντισιόν, ανάμεσα σε άλλα 10-15 bulldogs, για διαφημιστικά,» δήλωσε στο παρελθόν ο 7κις πρωταθλητής.

«Παίρνει 700 δολάρια τη μέρα, είναι τρομερό, και του δίνουν και λιχουδιές, το λατρεύει.»

Όπως είναι φυσικό, ο Roscoe διαθέτει δικό του διαιτολόγο και μασέρ, ενώ υποβάλλεται ακόμα και θεραπεία βελονισμού αν την χρειαστεί.

Είναι, βεβαίως, vegan, όπως κι ο Hamilton, με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση να αλλάξει τη δίαιτα του σκύλου του ιατρικούς λόγους:

«Τρεφόταν με κανονικό φαγητό σκύλων όλη του τη ζωή. Η αναπνοή του ήταν πάντα κακή, κάτι που δεν του επέτρεπε να περπατά για πολύ ώρα, καθώς πονούσαν κι οι κλειδώσεις του. Είχε και δερματικές αλλεργίες.

«Το 2020, αποφάσισα να του αλλάξω τη διατροφή, κάνοντάς τον vegan. Του άλλαξε τη ζωή. Δεν έχει θέματα με την αναπνοή του, ο λαιμός του καθάρισε, και δεν ζεσταίνετε όπως πριν. Σταμάτησαν κι οι αλλεργίες του.

«Είναι σαν κουτάβι ξανά! Είναι τρομερό που βλέπω αυτές τις αλλαγές στον Roscoe και που μπορώ να τις μοιράζομαι.»

Κι αν θέλετε να βλέπετε τη ζωή του Roscoe, μπορείτε να γίνετε ένας από τους 680.000 followers του στο Instagram.