Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις για το νέο Ford Explorer - Κάτω από 45.000 ευρώ η τιμή του


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν προτεραιότητα στην παραγγελία του ολοκαίνουριου ηλεκτρικού SUV, αλλά και να πραγματοποιήσουν εικονικά test drive.

  • 22/3/2023

Η Ford παρουσίασε την Τρίτη (21/3) το νέο Explorer, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της κατηγορίας C, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε πισωκίνητες και τετρακίνητη έκδοση.

Όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν, μπορούν να επισκεφτούν το επίσημο site της ελληνικής αντιπροσωπείας προκειμένου να κάνουν κράτηση για μια θέση στη σειρά προτεραιότητας.

Με αυτό τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να είναι από τους πρώτους που θα παραγγείλουν το νέο Explorer όταν κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Οι πρώτες παραδόσεις του C-SUV θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2024, ενώ η ενδεικτική ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, είναι κάτω από 45.000 ευρώ. Η τιμή αυτή θα επιβεβαιωθεί εντός του 2023.

Εκτός από την αρχική κράτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να πραγματοποιήσουν εικονικά test drive με το ηλεκτρικό Explorer μέσω των σταθερών ή κινητών ηλεκτρονικών τους συσκευών σε μια ποικιλία συνθηκών οδήγησης.