Το νέο Peugeot 2008 έρχεται με ανανεωμένο εμπρός τμήμα (photos)


Η facelift έκδοση του crossover της γαλλικής φίρμας βρίσκεται στα τελευταία στάδια δοκιμών, πριν την παρουσίαση.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 23/2/2023

H Peugeot ετοιμάζεται να ανανεώσει το 2008 εντός του 2023 και ο κατασκοπευτικός φακός μας εντόπισε δύο πρωτότυπα σε διαφορετικές περιστάσεις.

Στην πρώτη, σε δύσκολες καιρικές, το crossover είχε καμουφλάζ μόνο στο πίσω μέρος, ενώ στη δεύτερη, σε πιο «θερμό» κλίμα, το καμουφλάζ είχε επεκταθεί και στο μπροστινό τμήμα.

Ένα facelift μοντέλο, όπως θα είναι το Peugeot 2008, αναμένεται να αποκτήσει ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα, που είναι πιθανό να «προέρχονται» από το ανανεωμένο 308. Καινούριος προφυλακτήρας, αναβαθμισμένη μάσκα και νέα φωτιστικά σώματα θα συνθέτουν την ολοκαίνουρια εμπρός όψη.

Περνώντας στην άλλη άκρη του αυτοκινήτου, στο πίσω μέρος οι αλλαγές θα είναι μικρότερες. Ωστόσο τα φώτα θα διαφοροποιούνται από αυτά του τρέχοντος μοντέλου, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και μεταβολές στη σχεδίαση του προφυλακτήρα.

H φωτογράφιση του εσωτερικού δεν ήταν εφικτή αυτή τη φορά, ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν κάποιες περιορισμένες διαφοροποιήσεις στη διάταξη αλλά και στα υλικά, στο πλαίσιο της αναβάθμισης.

Όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, θα υπάρξει μια πλήρης γκάμα, από κινητήρες ήπιας υβριδικής τεχνολογίας μέχρι αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Η παρουσίαση του ανανεωμένου Peugeot 2008 αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023.