Δείτε πώς πραγματικά είναι το νέο ID.7 της Volkswagen (photos)


Μπορεί η VW να παρουσίασε ένα βαριά καμουφλαρισμένο ID.7 στην έκθεση CES, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε ένα πρωτότυπο με ελάχιστα στοιχεία «παραμόρφωσης».

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 5/1/2023

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του ID.7 από την Volkswagen στο πλαίσιο της έκθεσης CES του Las Vegas, εντοπίσαμε ένα πρωτότυπο της ηλεκτρικής ναυαρχίδας της γερμανικής εταιρείας κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών του στην Ευρώπη.

Για την παρουσίαση του sedan, η VW χρησιμοποίησε ένα ψηφιακά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, για το οποίο χρησιμοποιήθηκε ειδική τεχνολογία και 40 επίπεδα βαφής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ειδικά φωτεινά εφέ σε μέρη του αμαξώματος.

Αν και το συγκεκριμένο διαδραστικό χαρακτηριστικό είναι όμορφο, δεν δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε την πλήρη εικόνα για την τελική μορφή που θα έχει το αυτοκίνητο παραγωγής καθώς έχει τη δυνατότητα «παραμόρφωσης». Αυτό, όμως, είναι εφικτό με τις νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε ενός πρωτότυπου σε γκρι χρώμα.

Το ID.7 που εντοπίσαμε διαθέτει ελάχιστο καμουφλάζ στο εμπρός και το πίσω μέρος. Και σαφώς είναι πολύ λιγότερο από το προηγούμενο που είχαμε φωτογραφίσει τον περασμένο Νοέμβριο, το οποίο είχε πολλά «ψεύτικα» κομμάτια, που γίνονταν δύσκολα αντιληπτά καθώς είχαν χρησιμοποιηθεί αυτοκόλλητα στο χρώμα του αμαξώματος.

Εδώ η διαμόρφωση της μάσκας μοιάζει να προκύπτει από ένα αυτοκόλλητο, το σήμα είναι καλυμμένο και το καμουφλάζ φαίνεται να εκτείνεται στους προβολείς. Αλλά ως εκεί. Το υπόλοιπο EV εμφανίζεται πλήρως εκτεθειμένο, παρέχοντας μια ξεκάθαρη ματιά στην τελική του σχεδίαση.

Στο πλάι διακρίνουμε τις ημι-χωνευτές λαβές των θυρών και τα έντονα μαρσπιέ, ενώ οι ζάντες αλουμινίου διαφέρουν από αυτές που παρουσιάστηκαν στο πρωτότυπο της CES. Στο πίσω μέρος, τα μόνα κομμάτια καμουφλάζ εμφανίζονται στα γραφικά των φωτοστικών σωμάτων και στον διαχύτη, ο οποίος μοιάζει να έχει απολήξεις εξάτμισης, ψεύτικες ασφαλώς.

Ο ηλεκτρικός αντικαταστάτης της sedan έκδοσης του Passat θα έχει αυτονομία έως και 700 km, ενώ η Volkswagen δεν έδωσε πληροφορίες για την απόδοση του κινητήριου συνόλου. Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το δεύτερο τρίμηνο του 2023, ενώ στη συνέχεια φημολογείται ότι θα ακολουθήσει και station wagon έκδοση. Ωστόσο ήδη η VW ετοιμάζει ανανεωμένη station wagon έκδοση του θερμικού Passat.