Είναι αυτό το Tesla Model S Plaid Plus;


Οι κατάσκοποι μας εντόπισαν το Tesla Model S Plaid με εμφανείς οπτικές διαφορές να κάνει δοκιμαστικούς γύρους στο Nurburgring, κάτι που ενισχύει τη φημολογία για μία κορυφαία έκδοση Plaid Plus.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 15/10/2021

Οι κατάσκοποι μας εντόπισαν το Tesla Model S Plaid με τη χαμηλή μπροστινή αεροτομή και τον διαχύτη και μία εξίσου μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Επίσης μπορούμε να παρατηρήσουμε τη χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος και τα μεγάλα κεραμικά φρένα, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι η πτέρυγα στο πίσω μέρος είναι ενεργή.

Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, αυτή πηγαίνει από την οριζόντια θέση σε σχεδόν κάθετη όταν το πρωτότυπο περνάει από μπροστά.

Η Tesla έχει επίσης δύο αντίτυπα του Model S στην πίστα του Nurburgring. Πιθανότατα να θέλουν να συγκρίνουν το πρωτότυπο Plaid με τα άλλα δύο για να έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν την ταχύτητα και τους χρόνους γύρων στο Nurburgring.

Η Tesla ίσως ετοιμάζει τελικά την ισχυρότερη έκδοση του Model S Plaid στο Ring και φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να παραδώσει το ρεκόρ που έχει προς το παρόν.