Έτσι θα είναι το επανασχεδιασμένο Opel Corsa (photos)


Σας παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες από το facelift που θα αποκτήσει το supermini της Opel και τις διαφοροποιήσεις που θα έχει από το τρέχον μοντέλο.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 11/11/2022

Η Opel γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια «ζωής» του Corsa, κυκλοφόρησε και την επετειακή έκδοση «40 years» και ετοιμάζει να το ανανεώσει, προχωρώντας σε facelift.

Η τρέχουσα γενιά παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2019 και σήμερα σας παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Opel Corsa. Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα έρθουν μπροστά και το ερώτημα είναι αν το Corsa τώρα θα αποκτήσει το μπροστινό σχέδιο «Vizor», όπως το νέο Astra, το Crossland και το Grandland.

Μπορούμε να δούμε ότι τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι καινούρια, ενώ και η μάσκα δείχνει ελαφρώς επανασχεδιασμένη, παρά το καμουφλάζ που υπάρχει.

Στο πίσω μέρος αντιλαμβανόμαστε ότι οι αλλαγές θα είναι μικρότερες, αλλά ο πίσω προφυλακτήρας έχει νέα σχεδίαση και δείχνει πιο «αρμονικός» σε σύγκριση με την τρέχουσα έκδοση. Τα πίσω φώτα μοιάζουν να είναι ίδια, αν και πιθανότατα μπορεί να έχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις. Ωστόσο, μην περιμένετε να ενώνονται μεταξύ τους με οριζόντια φωτιστική μπάρα, παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει καμουφλάζ.

Μερικά νέα υλικά και μικρότερες αλλαγές θα μπορούσαν να αναμένονται για το εσωτερικό μαζί με ένα ενημερωμένο σύστημα infotainment και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Η τρέχουσα έκδοση του Corsa διατίθεται με πλήρη γκάμα κινητήρων, τόσο θερμικών βενζίνης και πετρελαίου, όσο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Δεν γνωρίζουμε ποιες επιλογές κινητήρα θα μεταφερθούν στο facelifted μοντέλο.

Η παρουσίαση του Opel Corsa facelift αναμένεται εντός του 2023.