Η Mercedes B-Class... μπαίνει για facelift!


Ακριβώς όπως και η μικρότερη hatchback αδελφή της, η A-Class, η B-Class είναι έτοιμη για ένα διακριτικό facelift που θα της δώσει λίγο αέρα ανανέωσης.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 26/6/2022

Όπως αναμένουμε να συμβεί και με την A-Class, οι αλλαγές στις οποίες θα υποβληθεί η πιο οικογενειακής φιλοσοφίας B-Class θα είναι πολύ μικρές και ανεπαίσθητες με πολλά ανασχεδιασμένα σημεία του εξωτερικού σχεδιασμού.

Οι αλλαγές θα επικεντρωθούν σε έναν ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, την ελαφρώς νέα μάσκα και νέα πιο λεπτά εμπρός φώτα. Στο πίσω μέρος θα βρούμε τα πίσω φώτα με νέα γραφικά και μικρές αλλαγές στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό περιμένουμε ένα νέο τιμόνι και το ενημερωμένο σύστημα infotainment MBUX μαζί με μερικές αναβαθμίσεις για την οθόνη. Η οθόνη όπως την είδαμε σε άλλα πρωτότυπα της A-Class που πιάστηκαν από το φωτογραφικό φακό, ήταν καλυμμένη και είχαμε παρατηρήσει ότι στο πρωτότυπο της A-Class AMG δεν είχε πλέον την επιφάνεια αφής στην κεντρική κονσόλα. Το ίδιο περιμένουμε να συμβεί κα με την ενημερωμένη B-Class.

Το ντεμπούτο της ανανεωμένης B-Class θα μπορούσε να γίνει στα τέλη του έτους ή το αργότερο στο πρώτο τρίμηνο του 2023.