Η νέα BMW M4 CS κάνει βόλτες - Οι πρώτες φωτογραφίες


Η BMW εργάζεται πυρετωδώς για την πιο δυνατή (πόσο πια!) M4, όπως μπορούμε να δούμε από τις δοκιμές εξέλιξης μια M4 που δείχνει το δρόμο προς τη μελλοντική CS ή CSL.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 2/6/2021

Εντοπίσαμε μια πρωτότυπη M4 που εξελίσσεται για να γίνει η επόμενη  CS ή CSL η οποία φημολογείται ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή της τον Ιούλιο του 2022. Θα περιμέναμε μια CSL να διαθέτει μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα στο πίσω μέρος, οπότε είναι πιθανόν αυτή να είναι η επόμενη CS.

Όπως μπορούμε να δούμε, υπάρχει ένα πιο εμφανές μπροστινό splitter με πτερύγια που καθιστούν το αυτοκίνητο πιο επιθετικό. Μπορούμε επίσης να δούμε το μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ και ο διαχύτης είναι επίσης μεγαλύτερος από ό, τι στα βασικά μοντέλα M4.

Σέξυ πολυάκτινοι τροχοί είναι επίσης τοποθετημένοι και μπορούμε να δούμε τα carbon φρένα πίσω από τους τροχούς, το σύστημα εξάτμισης τιτανίου και την χαμηλότερη ανάρτηση. Περιμένουμε επίσης ότι οι CS / CSL θα έχουν μειωμένο βάρος σε σύγκριση με τις κανονικές M4 χρησιμοποιώντας περισσότερα ελαφριά υλικά και αφαιρώντας το πίσω κάθισμα.

Το γεγονός ότι τα πρωτότυπα βρίσκονται ήδη στο στάδιο ελαφριού καμουφλάζ όπως το Frozen Portimao Blue σε αυτές τις φωτογραφίες θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι το ντεμπούτο θα μπορούσε να γίνει ακόμη και φέτος. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν το αυτοκίνητο θα πάρει πραγματικά το CSL ή το CS σήμα, οπότε πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.