Ιδού η ανανεωμένη BMW X7 με τους νέους "split" εμπρός προβολείς


Οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της BMW Χ7 facelift δείχνουν για πρώτη φορά τη νέα "διαχωρισμένη" σχεδίαση των προβολέων που υιοθετεί η γερμανική φίρμα στο μεγαλύτερο SUV της. 

  • PHOTOS: CARPIX
  • 5/7/2021

Μετά από αρκετές φήμες και renderings σχετικά με την υιοθέτηση νέας σχεδίασης των προβολέων της BMW, οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός πρωτότυπου της Χ7 facelift φαίνεται να επιβεβαιώνουν την τολμηρή απόφαση που πήρε το τμήμα σχεδιασμού της βαυαρικής φίρμας. Το μεγαλύτερο SUV της BMW εντοπίστηκε με ελαφρώς λιγότερο καμουφλάζ από το παρελθόν, για να αποκαλύψει εν μέρει μια ξεχωριστή λωρίδα LED εκεί όπου το καπό συναντά τον προφυλακτήρα.

Η ανανεωμένη X7 θα έχει για πρώτη φορά σε μοντέλο της εταιρείας φωτιστικά σώματα σε ξεχωριστή σχεδίαση. Το πάνω μέρος θα περιλαμβάνει τα φώτα ημέρας με τους διόδους τεχνολογίας LED DRL, ενώ το κάτω μέρος θα είναι το κύριο φως πορείας. Αυτό μάλιστα, όπως φημολογείται είναι ένα σχέδιο που θα δούμε και στη νέα BMW Σειρά 7, καθώς και στη BMW X8.

Αν και είναι δύσκολο να διακρίνουμε τις επιμέρους λεπτομέρειες λόγω της λευκής βαφής του αμαξώματος, το καπό φαίνεται να είναι διαφορετικό. Φαίνεται επίσης ότι η ήδη μεγάλη γρίλια των νεφρών θα είναι ελαφρώς φαρδύτερη στο facelift μοντέλο, το οποίο θα φέρει και κάποιες αλλαγές στο πίσω μέρος. Ενώ τα πίσω φώτα LED είναι απίθανο να τροποποιηθούν δραστικά, οι απολήξεις της εξάτμισης είναι καινούργιες. Η τρέχουσα X7 M50i έχει ήδη τετραπλή εξάτμιση, σε αυτό το πρωτότυπο όμως βλέπουμε διαφορετική κάθετη διάταξη στις δύο γωνίες του προφυλακτήρα.

Δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες φωτογραφίες από το εσωτερικό, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο εάν η BMW θα δώσει στην X7 τη νέα διάταξη οθονών που είδαμε και στο λανσάρισμα των ηλεκτρικών iX και i4.

Η επίσημη κυκλοφορία της ανανεωμένης Χ7 τοποθετείται στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022.