Ο διάδοχος της Lamborghini Aventador στη Sant' Agata!


Αυτή είναι η πραγματική κορυφαία Lamborghini που ήδη κάνει δοκιμές κοντά στο ιταλικό εργοστάσιο της Sant' Agata και πρόκειται να διαδεχθεί την Aventador.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 21/12/2021

Έχουμε στη διάθεση μας τις πρώτες αποκλειστικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τον διάδοχο της πανίσχυρης Lamborghini Aventador που για πρώτη φορά εμφανίστηκε κάνοντας τις πρώτες δοκιμές στην περιοχή του εργοστασίου της Sant' Agata  Bolognese.

Σε σύγκριση με την Aventador βλέπουμε τόσες πολλές διαφορές που είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται απλά για ένα πρωτότυπο, αλλά για την πραγματικό αυτοκίνητο. Επίσης, είναι και το εκτεταμένο καμουφλάζ που φαίνεται ότι θέλει να κρύψει την εμφάνιση του ιταλικού υπεραυτοκινήτου και μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο σίγουροι για αυτό.

Κοιτάζοντας το αμάξωμα, ακόμα και κάτω από το καμουφλάζ βλέπουμε διαφορετικές γραμμές θυρών, διαφορετικούς καθρέφτες, άλλα φρένα και φυσικά τους τεράστιους ψηλούς σωλήνες της εξάτμισης.

Ο διάδοχος της Aventador θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τα σπορ αυτοκίνητα της Lamborghini, αφού όπως έχει επιβεβαιωθεί θα αποκτήσει έναν V12 σε συνδυασμό με έναν υβριδικό κινητήρα.

Τον Ιούλιο του 2021, ο ίδιος ο CEO της ιταλικής φίρμας, Stephan Winkelmann επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές: «Είναι ένας εντελώς νέος κινητήρας, ένα εντελώς νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης, μια νέα μπαταρία, όλα είναι εντελώς νέα.

Το 2023 θα είναι η χρονιά που θα ξέρουμε περισσότερα, μιας και αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο που έχει οριστεί για το ντεμπούτο του διαδόχου της Lamborghini Aventador.