Το λίφτινγκ για τη BMW Σειρά 1 πλησιάζει!


Η ανανεωμένη BMW Σειρά 1 έχει πολύ μικρές αλλαγές στα σημεία για να γίνει πιο φρέσκια εμφανισιακά. Ποιες αλλαγές περιμένουμε.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 24/2/2022

Η BMW Σειρά 1 είναι ήδη λίγα χρόνια στην αγορά και ενώ πλησιάζει στο μέσο του κύκλου ζωής της έρχεται η ώρα για να λάβει την απαραίτητη αισθητική ανανέωση. Οι Βαυαροί έκριναν ότι το σχήμα της είναι πετυχημένο και επομένως θα κάνουν μόνο στοχευμένες αλλαγές.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, τα εμπρός φώτα αποκτούν νέο σχήμα με πιο στρογγυλό και λεπτότερο σχέδιο. Ακόμα κι αν το μπροστινό μέρος είναι πολύ καλυμμένο με καμουφλάζ, πιστεύουμε ότι τα νεφρά δεν θα μεγαλώσουν πολύ, ευτυχώς δεν χρειάζεται να τα δούμε να φτάνουν το μέγεθος αυτών της Σειράς 2 Active Tourer.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας θα αποκτήσει νέα σχεδίαση για να κάνει τη Σειρά 1 να φαίνεται φρέσκια για μερικά ακόμη χρόνια μέχρι να έρθει η επόμενη γενιά. Στο πίσω μέρος δεν μοιάζει να έχει αλλάξει το σχήμα στα πίσω φώτα, αλλά περιμένουμε νέα γραφικά. Και ο πίσω προφυλακτήρας θα επανασχεδιαστεί ελαφρώς επίσης.

Χωρίς να υπάρχουν φωτογραφίες του εσωτερικού, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το iDrive8 με τη μεγάλη κυρτή οθόνη θα μπει στην ανανεωμένη Σειρά 1, αλλά η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει ότι πλέον μπαίνει σε κάθε νέο μοντέλο της BMW.

Οι κινητήρες θα αναβαθμιστούν στα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών ρύπων και μπορεί να δούμε ακόμη και μια plug-in hybrid έκδοση της Σειράς 1 τώρα. Η πλήρως ηλεκτρική έκδοση συζητείται εδώ και πολύ καιρό, αλλά ίσως η BMW να περιμένει μέχρι να έρθει η επόμενη γενιά.

Η ανανεωμένη BMW Σειρά 1 πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2023.