Το νέο Hyundai i30 πιο αποκαλυπτικό στη Fastback έκδοσή του (photos)


Μετά την hatchback έκδοση, έχουμε στη διάθεσή μας φωτογραφίες και της coupe παραλλαγής, με λιγότερο καμουφλάζ.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SH PROSHOTS
  • 21/5/2023

Πριν από 3 μέρες σάς παρουσιάσαμε τις πρώτες φωτογραφίες ενός πρωτότυπου Hyundai i30, σε αμάξωμα hatchback, να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους.

Πρόκειται για τη facelift έκδοση, η οποία θα ανανεώσει το μικρομεσαίο μοντέλο της νοτιοκορεάτικης μάρκας, ακολουθώντας το δρόμο που «χάραξαν» τα i10 και i20.

Πλέον, έχουμε στη διάθεσή μας ένα νέο πακέτο κατασκοπευτικών λήψεων, οι οποίες παρουσιάζουν, αυτή τη φορά, την έκδοση fastback, με το coupe αμάξωμα, να «βολτάρει» έξω από το Hyundai Motor Europe Technical Center.

Το πρώτο στοιχείο που μπορεί εύκολα να επισημάνει κανείς είναι η σημαντικά μικρότερη ποσότητα καμουφλάζ που υπάρχει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δοκιμών. Σε σχέση με το hatchback, δεν υπάρχει camo στις πόρτες, ενώ και το καπό είναι, σχεδόν, εντελώς εκτεθειμένο.

Αντίθετα, τόσο το εμπρός μέρος (με εξαίρεση ένα μικρό κεντρικό τμήμα της μάσκας και του προφυλακτήρα) όσο και το πίσω, παραμένουν καλυμμένα, γεγονός που αφήνει να εννοηθεί ότι εκεί θα πέσει το βάρος της επανασχεδίασης. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα μοιάζουν παρόμοια και στις δύο εκδόσεις, ενώ δεν μπορούν να προκύψουν συμπεράσματα για τα πίσω φώτα, αν και η πρώτη αίσθηση είναι ότι έχουν λίγο πιο στρογγυλεμένη σχεδίαση.

Η τρέχουσα, τρίτη γενιά, του Hyundai i30 παρουσιάστηκε το 2016, για να ακολουθήσει στις αρχές του 2020 η (πρώτη) facelift έκδοση. Έτσι, δεν περιμένουμε να καθυστερήσει ιδιαίτερα η αποκάλυψη της ανανεωμένης εκδοχής του.