Οι αγώνες της Bundesliga έρχονται στην καμπίνα στης BMW Σειρά 7


Η BMW, μέσω της οθόνης Theatre Screen των 31,3 ιντσών, μετατρέπει τα πίσω καθίσματα της 7άρας σε θέσεις πρώτης σειράς στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Γερμανίας.

  • 27/4/2023

Τον Ιανουάριο, η BMW ένωσε τις δυνάμεις της με την DFL Deutsche Fußball Liga και έγινε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που έφερε το ποδόσφαιρο της Bundesliga σε ένα όχημα μέσω ενός πιλοτικού app.

Έκτοτε, επιλεγμένο περιεχόμενο και ζωντανά παιχνίδια είναι διαθέσιμα στους πελάτες της νέας BMW Σειράς 7 στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, οι οποίοι μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο στην κυρτή οθόνη BMW Curved Display όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

Στο επόμενο βήμα, οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της εφαρμογής Bundesliga In-Car App και στην οθόνη BMW Theatre Screen. Αυτό πρακτικά μετατρέπει τα πίσω καθίσματα της BMW Σειράς 7 σε θέσεις της πρώτης σειράς στο γήπεδο. Ταυτόχρονα, η προσφορά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας.

Η οθόνη BMW Theatre Screen μετατρέπει το πίσω μέρος της νέας BMW Σειράς 7 σε έναν αποκλειστικό ιδιωτικό σινεμά. Η μεγάλη πανοραμική οθόνη 31,3 ιντσών προσφέρει ψυχαγωγία πρώτης κατηγορίας με ενσωματωμένο το Amazon Fire TV.

Το περιεχόμενο της Bundesliga μπορεί πλέον να μεταδοθεί σε μορφή streaming και μέσω της εφαρμογής BMW Bundesliga In-Car App, η οποία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με την BMW Σειρά 7 στην οθόνη BMW Theatre Screen στο Fire TV app store. Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα κεραίας με δυνατότητα 5G, οι πελάτες επωφελούνται από τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες streaming.

Για λόγους ασφαλείας, δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή περιεχομένου της Bundesliga στην κυρτή οθόνη BMW Curved Display κατά την οδήγηση. Ωστόσο, η streaming μετάδοση στην οθόνη BMW Theatre Screen είναι δυνατή για τους πίσω επιβάτες ενώ το όχημα βρίσκεται εν κινήσει.

Η εφαρμογή Bundesliga In-Car App προσφέρει περιεχόμενο on-demand, όπως τα καλύτερα στιγμιότυπα ή δεδομένα αγώνων, αλλά και μεμονωμένο ζωντανό περιεχόμενο προσαρμοσμένο για χρήση μέσα στο αυτοκίνητο.