Η νέα BMW i7 είναι ένα home cinema πάνω σε ρόδες (video)


Το «BMW Theatre Screen» περιλαμβάνει μια 8K οθόνη με διαγώνιο 31,1 ιντσών, που προεκτείνεται από την οροφή και μετατρέπει το πίσω μέρος της καμπίνας σε κινηματογράφο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: BMW
  • 6/2/2023

Η νέα, εντυπωσιακή BMW i7 κατέφτασε στην Ελλάδα πριν μερικές μέρες, και «πόζαρε» για τους Έλληνες δημοσιογράφους με φόντο την Ακρόπολη, αποκαλύπτοντας ολοένα και περισσότερα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Μάλιστα λίγες ώρες μετά ήρθε στα χέρια του Car and Driver για την πρώτη εν Ελλάδι δοκιμή, την οποία θα διαβάσετε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού.

Η i7 αποτελεί ένα τεχνολογικό αριστούργημα, το οποίο, μεταξύ άλλων, φέρει στη δεύτερη σειρά καθισμάτων μία 8K οθόνη, με διάταξη 32:9 και διαγώνιο 31,1 ιντσών, που προεκτείνεται από την οροφή και μετατρέπει το πίσω μέρος της καμπίνας σε κινηματογράφο. Η τεχνολογία ονομάζεται «BMW Theatre Screen», έχει ενσωματωμένο το Amazon Fire TV και μπορεί να streamάρει videosμουσική αλλά και αποθηκευμένα αρχεία.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είχε αποκαλυφθεί από τους Βαυαρούς στη CES 2022, αναφερόμενοι στην «απόλυτη ψηφιακή εμπειρία». Πράγματι, αποτελεί μία λειτουργία που δε διαθέτουν πολλά οχήματα, και σίγουρα εισάγει τα μοντέλα της BMW, που πρόκειται να τη λάβουν, σε μία νέα, ξεχωριστή εμπειρία, βάζοντας στο επίκεντρό την ψυχαγωγική πλευρά της αυτοκίνησης.

Θέλοντας να ανακαλύψει τις πλήρεις δυνατότητες του νέου μοντέλου της BMW i7, η ομάδα της Supercar Blondie δημιούργησε ένα video στο οποίο παρουσίασε και αυτήν την πλευρά της ηλεκτρικής λιμουζίνας.

Δείτε τον «κινηματογράφο» της BMW να ξεδιπλώνεται στο παρακάτω video...