Τα 6 προϊόντα που κάνουν το αυτοκίνητο να μοιάζει ξανά σαν καινούργιο


Εξειδικευμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αγορά και μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη χαμένη λάμψη του αυτοκινήτου σας. 

  • 5/6/2023

Το αυτοκίνητο είναι ο πιστός σύντροφός μας. Μπορεί να περνάμε πολλές ώρες της ημέρας μέσα σε αυτό, αλλά η παρατεταμένη χρήση οδηγεί στη φθορά και συχνά χάνεται η λάμψη του.

Ευτυχώς στην αγορά υπάρχουν πολλά βασικά προϊόντα που βοηθούν ώστε να δείχνει νέο ξανά σαν καινούργιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μακροζωία του. Αρκετές εταιρείες διαθέτουν ολόκληρη γκάμα προϊόντων για το εξωτερικό ώστε να ανακτήσει τη γυαλάδα του, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει κάποιος μια περιουσία για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αντίο στη βρωμιά

Το σαμπουάν αυτοκινήτου είναι ένα ειδικό προϊόν που μπορούμε να βρούμε σε πολλά καταστήματα. Είναι ένα ισχυρό καθαριστικό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε χρώματα, βερνίκια, πλαστικά και μέταλλα.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα του αυτοκινήτου και η εφαρμογή του αφήνει ένα προστατευτικό στρώμα κατά της υγρασίας και της βρωμιάς. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς είναι ικανό να αφαιρεί το γράσο και να επιταχύνει το στέγνωμα μετά το πλύσιμο.

Λάμψτε ξανά

Η καθαριότητα είναι σημαντική, αλλά η λάμψη κάνει τη διαφορά. Για το λόγο αυτό, το σπρέι καθαρισμού και απολίπανσης είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα λόγω της ενεργής σύνθεσης του, απολιπαίνει το αμάξωμα και ανακτά τη ζωντάνια των χρωμάτων του. Βοηθά στην αφαίρεση γράσου ή άλλων υπολειμμάτων, ενώ καλύπτεται από γυαλιστερή και προστατευτική επίστρωση.

Κάντε τα τζάμια αόρατα 

Τα καθαριστικά κρυστάλλων είναι πολύ σημαντικά. Ένα καθαρό παρμπρίζ και παράθυρα εξασφαλίζουν καλή ορατότητα και συνεπώς ασφάλεια. Ένα καθαριστικό παραθύρων που καθαρίζει και απολιπαίνει τις γυάλινες επιφάνειες χωρίς να αφήνει σημάδια στεγνώματος, παρέχει εξαιρετική ορατότητα και ένα καθαρό οπτικό πεδίο στον οδηγό.

Τα σημάδια από έντομα

Όλοι το έχουμε βιώσει κάποια στιγμή: μετά από ένα ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου έχει υπολείμματα εντόμων. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να καθαριστεί, αλλά με το αφαιρετικό εντόμων θα μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα αυτά τα υπολείμματα. Όταν εφαρμόζεται αφήνει ένα απωθητικό φιλμ κατά της βρωμιάς που θα επιτρέψει στο αυτοκίνητό μας να παραμείνει καθαρό για περισσότερο χρόνο.

Λαμπερά ελαστικά ξανά

Τα ελαστικά είναι το πιο εκτεθειμένο μέρος του αυτοκινήτου στη βρωμιά. Πάνω τους συγκεντρώνεται η σκόνη από την άσφαλτο, τα υγρά από τα τακάκια των φρένων και όλα αυτά τα στοιχεία αλλοιώνουν την εμφάνισή τους. Τα καθαριστικά ελαστικών αφαιρούν το λίπος, τη βρωμιά ή το λάδι. Μπορούμε να αφαιρέσουμε τα πάντα με αυτό το προϊόν, το οποίο θα διαλύσει τα υπολείμματα και θα αφήσει τα ελαστικά με τη λαμπερή εμφάνιση που είχαν την πρώτη μέρα. Επιπλέον, όπως και άλλα προϊόντα της σειράς, θα αφήσει ένα απωθητικό φιλμ κατά της βρωμιάς για να παρατείνει το αποτέλεσμα καθαρισμού.

Το αφαιρετικό γρατζουνιών ξαναζωντανεύει το χρώμα 

Το αυτοκίνητο μας μπορεί να είναι βαμμένο σε ένα εντυπωσιακό μεταλλικό χρώμα, αλλά μόνο μία στιγμή απροσεξίας μπορεί να του αφήσει γρατζουνιά. Το αφαιρετικό γρατζουνιών μπορεί να λύσει το πρόβλημα, με μια στιλβωτική πάστα που αφαιρεί τις λεπτές γρατσουνιές σε όλες τις βαμμένες ή βερνικωμένες επιφάνειες. Χάρη στα μικρο-λειαντικά σωματίδια τουθα αφήσει ένα γυαλιστερό φινίρισμα όταν εφαρμοστεί και θα αναζωογονήσει τα χρώματα στην βαμμένη επιφάνεια του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξι προϊόντα κάτω από 10 ευρώ που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα αυτοκίνητο!