Ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς – Toyota GR86 μεταμορφώνεται σε camper! (video)


ΥouTuber διανυκτέρευσε στην καμπίνα ενός Toyota GR86 χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα, ενώ κατάφερε μέχρι και να μαγειρέψει!    

  • 23/7/2022

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετούς YouTubers να σκαρφίζονται ακραίες "αυτοκινητιστικές" ιδέες και να προσπαθούν να τις υλοποιήσουν κυνηγώντας τα πολυπόθητα views. Δεν έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που είδαμε έναν τύπο να ταιριάζει ερπύστριες σε μια Lamborghini Aventador και να προσπαθεί να την βγάλει βόλτα στο χιόνι.

Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον μας τράβηξε ο YouTuber Κοοοο o οποίος θέλησε να μας αποδείξει ότι το Toyota GR86 μπορεί να μεταμορφωθεί σε camper και να τον φιλοξενήσει για ένα βράδυ, χωρίς να στερηθεί σχεδόν τίποτα.

Και εδώ φυσικά προκύπτει το μεγάλο ερώτημα "μπορεί το ιαπωνικό coupe, με τους περιορισμένους χώρους, να προσφέρει τέτοιου είδους ανέσεις;". Η απάντηση είναι ότι μπορεί, αρκεί αυτός που θα αποφασίσει να το πράξει να μην πάσχει από κλειστοφοβία, διαφορετικά θα έχει πρόβλημα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video ο Koooo ξεκινάει με πολύ μεθοδικό τρόπο να διπλώνει τα καθίσματα και με διάφορες «πατέντες» δημιουργεί μία επίπεδη επιφάνεια. Πάνω της απλώνει ένα υπόστρωμα και στη συνέχεια τοποθετεί τον υπνόσακό του μέσα στον οποίο θα κοιμηθεί.

Στη συνέχεια φροντίζει να κρεμάσει ένα φωτιστικό στην οροφή για να βλέπει στο σκοτάδι, καλύπτει τα τζάμια για να μην μπει το πρώτο φως της ημέρας και τον ξυπνήσει, ενώ το κορυφαίο είναι ότι στήνει ένα μικρό τραπέζει, ανάβει φωτιά και ετοιμάζει το βραδινό του γεύμα! Και όλα αυτά μέσα στην περιορισμένη, από άποψη χώρου, καμπίνα του GR86.

Δείτε την προσπάθειά του στο παρακάτω video…