Ακόμα πιο δυναμικό το νέο Hyundai Tucson N Line


Με το νέο Hyundai Tucson να μετράει μόλις ημέρες στις εκθέσεις, η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό και επανέρχεται με τη νέα, ακόμα πιο δυναμική εκδοχή του!

  • Μιχάλης Κατωπόδης
  • 27/1/2021

Ο λόγος για την έκδοση N-Line, η οποία πρακτικά εμπνέεται από την κορυφαία σπορ σειρά «Ν» της εταιρίας και αφορά αισθητικές κυρίως αναβαθμίσεις. Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, το Tucson διατηρεί την έξυπνη, φολιδωτή μάσκα με τα ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα, ταυτόχρονα όμως αποκτά έναν έντονα επιθετικό προφυλακτήρα, με μεγάλες αεροεισαγωγές, που εκτοξεύουν το δυναμισμό του αυτοκινήτου.

Στο πίσω μέρος πάλι, παρατηρούμε τις διπλές, χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, ένα faux αεροδυναμικό διαχύτη και έναν αντίστοιχα πιο προκλητικό προφυλακτήρα. Την όλη εικόνα συμπληρώνουν οι -διαστάσεων 19 ιντσών- τροχοί και η διχρωμία που γενικά ταιριάζει με το όλο σύνολο.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι άνθρωποι της Hyundai φρόντισαν να προσθέσουν αρκετές δυναμικές πινελιές, ώστε να διαφοροποιήσουν την N-Line από τις απλές εκδόσεις εξοπλισμού. Καταρχήν συναντάμε ημιμπάκετ καθίσματα, με δερμάτινες επιφάνειες και κόκκινες ραφές που τονίζουν το χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Τα λογότυπα «Ν» βρίσκονται σε αρκετά σημεία εντός, όπως στο τιμόνι και στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Επίσης και τα πεντάλ είναι αλουμινένια, προσθέτοντας και αυτά κάτι, στο όλο σύνολο.

Ως κορυφαία έκδοση εξοπλισμού, η N-Line δεν υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις, παρά μόνο την αισθητική αναβάθμιση του Tucson και όλα όσα θα περίμενε κανείς να βρει, σε επίπεδο ηλεκτρονικών. Θα διατίθεται, δε, τόσο στις βενζινοκίνητες, όσο και στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις κινητήρων, καθώς επίσης και στην κορυφαία plug-in υβριδική εκδοχή του αυτοκινήτου.

Για όσους τώρα επιθυμούν το κάτι παραπάνω, οι επιδόσεις και ο δυναμισμός στο δρόμο να είναι ανάλογος της αισθητικής του οχήματος, θα πρέπει να περιμένουν το Tucson N. Οι φήμες θέλουν το κορυφαίο Tucson να βρίσκει τελικά το δρόμο προς την παραγωγή, με κινητήρα στο φάσμα των 300 ίππων και επιτάχυνση 0-100 στην περιοχή των 6 sec

.