Ακόμα πιο κοντά στην πλήρη αποκάλυψη της BMW M2 Coupe


H BMW έδωσε στη δημοσιότητα teaser από το πρωτότυπο της M2 Coupe που δοκιμάζεται στο Μεξικό, προετοιμάζοντας το έδαφος για την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου.

  • 10/5/2022

H BMW ρίχνει ακόμα μία... σταγόνα στο ποτήρι της αναμονής για την πλήρη αποκάλυψη της νέας BMW M2 Coupe δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα όπου παρουσιάζει την πλαϊνή όψη του επερχόμενου μοντέλου.

Στην εικόνα εμφανίζεται το πρωτότυπο αυτοκίνητο που φέρει καμουφλάζ και το οποίο αυτή την εποχή βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Μεξικό όπου και θα πραγματοποιηθεί η παραγωγή του και θα διατεθεί σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Μέσα από τη φωτογραφία έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στις εντυπωσιακές ζάντες καθώς και στα ελαστικά χαμηλού προφίλ με τα οποία εφοδιάζονται. Ανάμεσα στα κενά που δημιουργούν οι ακτίνες ξεπροβάλλει το σύστημα των φρένων με τους μεγάλους διάτρητους δίσκους και τις ανάλογου μεγέθους δαγκάνες.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι φυσικά η υπερυψομένη αεροτομή που είναι τοποθετημένη πάνω από την πόρτα του χώρου των αποσκευών και δίνει την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο δραπέτευσε από κάποια πίστα.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η νέα BMW M2 Coupe θα εφοδιάζεται με τον εξακύλινδρο σε σειρά twin-turbo κινητήρα τον οποίο «φοράει» και η M4ενώ η δύναμη θα βρίσκεται κοντά στο επίπεδο των 450 PS και θα μεταφέρεται στην άσφαλτο μέσω του πίσω άξονα.

Ως βασική επιλογή θα έχουμε ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ προαιρετικά θα υπάρχει η επιλογή για το αυτόματο 8άρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2022 ώστε να συμπέσει με τον εορτασμό του μισού αιώνα πορείας της M Division.