Ακούστε τον μαγευτικό ήχο του V12 στην «καρδιά» της Lamborghini Revuelto (video)


Απολαύστε έναν συνδυασμό από άκρως εντυπωσιακά πλάνα της νεοαφιχθείσας Lamborghini Revuelto που κόβουν την ανάσα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Varryx - YouTube
  • 25/6/2023

Η Lamborghini Revuelto είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα των Ιταλών. Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό επιδόσεων που κόβουν την ανάσα και σύγχρονου σχεδιασμού, πάντα με γνώμονα την οδηγική εμπειρία.

Η Revuelto παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό ως ο διάδοχος της Aventador και φέρει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 χωρητικότητας 6,5 L ο οποίος είναι ικανός για 1.015 PS, αφού συνοδεύεται από τρεις ηλεκτροκινητήρες, αποκτώντας υβριδικό χαρακτήρα. Το παραπάνω νούμερο μπορεί να προκαλεί ιδιαίτερο θαυμασμό, όμως ακόμα περισσότερο εντυπωσιάζει ο ήχος του V12 που κρύβεται κάτω από το κάλυμμα της Revuelto.

Σε ένα video που δημοσίευσε ο γνωστός λάτρης και «κυνηγός» πρωτοτύπων και οχημάτων με καμουφλάζ που κάνουν δοκιμές σε διάφορες πίστες ανά τον κόσμο, Varryx, στο YouTube, μπορείτε να ακούσετε το γλυκό «τραγούδισμα» μερικών πρωτοτύπων του μοντέλου, όσο αυτά κάνουν δοκιμές.

Τα οχήματα που εμφανίζονται είναι βαμμένα σε αρκετά διαφορετικά χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, έντονο πορτοκαλί, ασημί και βυσσινί. Φαίνεται ότι η Lamborghini έχει «παίξει» αρκετά με τον διαμορφωτή του μοντέλου, όπως φυσικά μπορείτε να κάνετε κι εσείς, σχεδιάζοντας το supercar των ονείρων σας.

Οι γωνίες του δημιουργήματος των Ιταλών θυμίζουν αρκετά την Aventador, ενώ η γρίλια στο μπροστινό μέρος μοιάζει πολύ με αυτήν της Murcielago. Ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερα κομψός αλλά ταυτόχρονα πολύ επιθετικός, ενώ η αεροδυναμική υπεροχή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Από τα θαυμαστά χαρακτηριστικά της Revuelto, το πιο εντυπωσιακό είναι σίγουρα ο ήχος του κινητήρα, τον οποίο έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για 5 ολόκληρα λεπτά στο συγκεκριμένο video. Σύμφωνα με την ίδια την Lamborghini, το μοντέλο κάνει τα 0-100 km/h σε λιγότερο από 2,5 sec και αγγίζει τα 349 km/h, αν του προσφερθεί μία αρκετά μεγάλη ευθεία.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού έχει υιοθετήσει έναν πιο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα σε σύγκριση με την Countach και την Diablo. Η Lamborghini περνά σε μία νέα εποχή η οποία ενσωματώνει την τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα στον εξοπλισμό της, όπως και μια πιο άνετη και ευρύχωρη καμπίνα.

Δείτε το εντυπωσιακό video: