Ακυρώθηκε το Top Gear μετά το ατύχημα του Freddie Flintoff


Το BBC ανακοίνωσε την ακύρωση του Top Gear μέχρι νεωτέρας, μετά το ατύχημα του Freddie Flintoff. Τι θα γίνει με τις διεθνείς εκδόσεις.

  • ΦΩΤΟ: The Stig - YouTube
  • 22/11/2023

Μετά από εβδομάδες αβεβαιότητας και φημών για το μέλλον του Top Gear, το BBC ανακοίνωσε κι επίσημα ότι η φετινή σεζόν ακυρώνεται, χωρίς ορατό ορίζοντα επιστροφής στον τηλεοπτικό «αέρα».

Το δημοφιλές show, που πλέον απαρτίζεται από τους Paddy McGuinness, Freddie Flintoff και Chris Harris, διακόπτεται γιατί ο Flintoff είχε ατύχημα τον περασμένο Δεκέμβριο, στα γυρίσματα για ένα επεισόδιο της 34ης σεζόν.  Έκτοτε, δεν έχουν βγει νέα επεισόδια.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Δεδομένων των συνθηκών, το BBC αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή στο Ηνωμένο Βασίλειο για το άμεσο μέλλον. Το BBC παραμένει αφοσιωμένο στον Freddie, τον Chris και τον Paddy που βρίσκονται στο επίκεντρο της αναγέννησης της σειράς από το 2019, και είμαστε ενθουσιασμένοι για τα νέα projects που αναπτύσσονται με καθένα από αυτά τα άτομα. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε στο εγγύς μέλλον σχετικά με αυτό. Ξέρουμε ότι η διακοπή της εκπομπής θα είναι απογοητευτικά νέα για τους θεατές μας, αλλά αυτό είναι το σωστό.

«Όλη η άλλη δραστηριότητα του Top Gear παραμένει ανεπηρέαστη από αυτή τη διακοπή, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών μορφών, των ψηφιακών μέσων, των περιοδικών και της αδειοδότησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μυστήριο με τον Stig – Έτσι κράτησε μυστική την ταυτότητά του για χρόνια (video)

Δείτε τον Stig να οδηγεί μία θρυλική Porsche 962 Group C στο όριο (video)