Ανακοινώθηκαν οι τιμές της Skoda Fabia "Monte Carlo" στη Γαλλία


Η "sport" έκδοση της νέας Skoda Fabia... προσγειώθηκε στη Γαλλία, με την αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο.

  • 25/2/2022

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από την παρουσίαση της έκδοσης Monte Carlo για τη νέα Skoda Fabia και αποκαλύφθηκε ήδη ο τιμοκατάλογος για τις γαλλικές αντιπροσωπείες, δίνοντας μια πρώτη ιδέα στους ενδιαφερόμενους στην Ελλάδα, αφού -θεωρητικά- δεν θα υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις.

Οι διαφορές που φέρει το μοντέλο σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά εστιάζουν στην εμφάνιση, αφού στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά (τον αναλυτικό ελληνικό τιμοκατάλογο μπορείτε να τον δείτε εδώ).

Πιο συγκεκριμένα το πλαίσιο της γρίλιας της "Monte Carlo" έχει μετατραπεί σε μαύρο από αλουμινένιο, μαύρα φτερά έχουν προστεθεί σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, μαύρα έχουν γίνει και τα εξωτερικά καπάκια στους καθρέφτες, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκουμε έναν μικρό διαχύτη.

Στις προαιρετικές επιλογές υπάρχει η διχρωμία η οποία ξεκινά από την οροφή και καλύπτει μέχρι και τις μεσαίες κολώνες καθώς και ζάντες 18 ιντσών, με τη στάνταρ έκδοση να προσφέρει 17άρες. Επιπρόσθετα στον στάνταρ εξοπλισμό συγκαταλέγεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, hand-free πρόσβαση και εκκίνηση του κινητήρα και LED φωτιστικά σώματα.

Εσωτερικά υπάρχουν παντού κόκκινες λεπτομέρειες, από το ταμπλό μέχρι τις πόρτες. Το τιμόνι έχει δερμάτινη επένδυση ενώ σε διάφορα σημεία βρίσκουμε και carbon αναφορές.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις της Monte Carlo είναι τρεις. Αρχικά έχουμε τον τον κινητήρα του 1 λίτρου με 95 PS και 110 PS, όποου στη δεύτερη περίπτωση το κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ο TSi του 1.5 L. και των 150 PS και δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να επιταχύνει τα 0-100 km/h σε 8 sec. ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 225 km/h.

Οι τιμές της Skoda Fabia "Monte Carlo" στη Γαλλία:

  • 1.0 TSI 95 PS BVM5: €23,280
  • 1.0 TSI 110 PS DSG7: €24,930
  • 1.5 TSI 150 PS DSG7: €26,640