Αποκαλύφθηκε η τιμή του υβριδικού Nissan Juke στην Ισπανία


Η υβριδική έκδοση του Nissan Juke ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στην Ισπανία με την εγχώρια αντιπροσωπεία να ανακοινώνει την τιμή και τον εξοπλισμό της.

  • 8/6/2022

Ξεκίνησε η εμπορική πορεία του νέου υβριδικού Nissan Juke στην Ισπανία, με τον εγχώριο εισαγωγέα να έχει ανοίξει τη διαδικασία των παραγγελιών και να ανακοινώνει την τιμή του εξηλεκτρισμένου μοντέλου, η οποία αναμένεται να μην έχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με την τιμή που θα δούμε στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

Το Nissan Juke, το οποίο κυκλοφορεί πλέον αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή αγορά, απέκτησε υβριδική έκδοση πριν από λίγους μήνες και ουσιαστικά οι Ιάπωνες "πάντρεψαν" τον θερμικό κινητήρα των 1,6 lt και των 94 PS μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα των 49 PS  και μία γεννήτρια των 20 PS που εκκινεί το όχημα σε electric mode και του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί ταχύτητα έως και 55 km/h.

Επιπλέον, το σύστημα μετάδοσης διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων χαμηλής τριβής, το οποίο διαθέτει 4 σχέσεις για τον θερμικό κινητήρα, και δύο για τους ηλεκτροκινητήρες, χωρίς να έχει πραγματικό συμπλέκτη. Αντ' αυτού, τα ηλεκτρικά μοτέρ συγχρονίζουν τις σχέσεις, προσφέροντας πιο ομαλή επιτάχυνση, σύμφωνα με την Nissan.

Εξωτερικά το υβριδικό Nissan Juke ξεχωρίζει μέσω της γρίλιας που έχει μικρύνει ελάχιστα, τα hybrid σήματα αλλά και από τα μαύρα γυαλιστερά φινιρίσματα σε διαφορετικά σημεία του αμαξώματος.

Οι ζάντες που προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό είναι 17 ιντσών και έχουν αεροδυναμικό σχεδιασμό που τον έχουν δανειστεί από το Ariya,  ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να φτάσουν μέχρι και τις 19 ίντσες μέσω των προαιρετικών επιλογών.

Μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό του μπορεί να βρει κανείς Adaptive Cruise Control, Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης, Εντοπισμό Πεζών και Ποδηλατών, Σύστημα διατήρησης Λωρίδας, Hill Assist, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέφτες, ψηφιακό ραδιόφωνο DAB, οθόνη συστήματος πολυμέσων 8 ιντσών, κ.α.

Η αρχική τιμή του υβριδικού Nissan Juke στην ισπανική αγορά είναι 31.350€