Audi Q3 Sportback: Στην Ελλάδα από 35.000 ευρώ


Το φθινόπωρο πρόκειται να ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του Audi Q3 Sportback στην ελληνική αγορά, με την εισαγωγική έκδοση να κοστίζει στη χώρα μας λίγο κάτω από τις 35.000 ευρώ.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 24/7/2019

Ένα ακόμα SUV προσθέτει στην γκάμα της η Audi προσφέροντας και στην ελληνική αγορά την Sportback εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Q3.

Το Audi Q3 Sportback πρόκειται για ένα μεσαίων διαστάσεων τετράθυρο coupe SUV που διακρίνεται για τον δυναμικό σχεδιασμό του, όπως άλλωστε και για τα ποιοτικά-εξοπλιστικά χαρακτηριστικά που του εξασφαλίζουν μια θέση ανάμεσα στις premium προτάσεις της κατηγορίας του.

Με μήκος που φτάνει τα 4,5 μέτρα, προσφέρει επαρκείς χώρους για πέντε επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει αφετηρία τα 530 λίτρα, φτάνοντας με την αναδίπλωση των καθισμάτων τα 1.400 λίτρα.

Στον κατάλογο εξοπλισμού ξεχωρίζουν οι προηγμένες εφαρμογές ενεργητικής ασφάλειας, η πλειονότητα των οποίων προσφέρεται από τη βασική έκδοση του αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Audi pre sense με λειτουργία αυτόνομης πέδησης και η Προειδοποίηση Απομάκρυνσης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας.

Στις εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας και στο φιλικό προς τον χρήστη  interface επενδύσει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο με τη σειρά του υποστηρίζεται από μια οθόνη αφής μεγέθους 10,1 ιντσών. Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων, φτάνοντας στην κορυφαία έκδοση του αυτοκινήτου τις 12,3 ίντσες.

Το Audi Q3 Sportback θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 2,0 λίτρων και συγκεκριμένα στην έκδοση 45 TFSI Quattro Stonic των 230 ίππων και στην έκδοση 35 TDI Stronic των 150 ίππων.

Στην Ελλάδα η διάθεσή του θα ξεκινήσει το φθινόπωρο με τιμή που δεν θα υπερβαίνει τα 35.000 ευρώ.