Αυτά τα μοντέλα θα αποκαλύψει η Aston Martin στις 19 Αυγούστου!


Δύο νέα μοντέλα στο Pebble Beach Concours d'Elegance από την Aston Martin, ένα εκ των οποίων θα μοιάζει πολύ με το V12 Vantage.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 3/8/2022

Η Aston Martin προετοιμάζεται για το Pebble Beach Concours d'Elegance τον Αύγουστο, επιβεβαιώνοντας ότι θα φέρει δύο νέα μοντέλα στο προσκήνιο.

Ένα εκ των δύο αποτελεί συνέχιση της φιλοσοφίας των Aston Martin DBX 707, V12 Vantage και Valkyrie. Αν πρόκειται για την Aston Martin V12 Vantage Roadster, η εταιρεία θα πετύχαινε τη γεφύρωση μεταξύ του στόλου μοντέλων της, καθώς η τελευταία έκδοση της Vantage Roadster κυκλοφόρησε το 2018.

Όσο για το δεύτερο μοντέλο που πρόκειται να παρουσιάσει, η βρετανική εταιρεία αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο δημιούργημα θα είναι ένα επετειακό μοντέλο για τα 10 χρόνια της Aston Martin Q. Σύμφωνα με την ίδια, θα «ενσαρκώνει την νικηφόρα κληρονομιά της μάρκας, με αναφορές στην επιτυχία της στις 24 Ώρες του Le Mans».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στην Καλιφόρνια στις 19-21 Αυγούστου, η Aston Martin θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες και για την AM Valhalla, σκοπεύοντας να ανταγωνιστεί τη Ferrari SF90 Stradale. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία, όχι μόνο να δει από κοντά την ανανεωμένη Valhalla, αλλά και τη δυνατότητα να καθίσει μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο των Βρετανών. 

Ο διευθυντής του τμήματος marketing της Aston Martin, Renato Bisignani, αναφέρθηκε στην εκδήλωση στο Pebble Beach με ενθουσιασμό: «Ως μία από τις πιο πολυτελείς εκδηλώσεις στον κόσμο, το Pebble Beach Concours d’Elegance είναι μία σημαντική ευκαιρία για την Aston Martin να συνδεθεί με τους πιστούς της πελάτες και να παρουσιάσει τις νεότερες κυκλοφορίες της».