Αυτή η Lamborghini Urus με τις 24άρες ζάντες είναι... χάρμα ιδέσθαι (video)


Οι Αμερικανοί του Platimun Motosports έβαλαν το... χεράκι τους και απογείωσαν την -ήδη εντυπωσιακή- εμφάνιση του ιταλικού SUV.

  • 1/4/2022

Όσο η Lamborghini εργάζεται πυρετωδώς για να μας παρουσιάσει τη νέα έκδοση της Urus, οι άνθρωποι του Platinum Motosports αποφάσισαν να βάλουν το χεράκι του και να απογειώσουν την εμφάνιση του δημοφιλούς SUV. Λες και δεν ήταν ήδη...

Το Platinum Motosports είναι είναι ένα κατάστημα στο Los Angeles που ιδρύθηκε το 1998 από τους αδελφούς George και Jack Keshishyan. Αμφότεροι δηλώνουν λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων και εμπνέονται από αυτά, σχεδιάζοντας μια σειρά προϊόντων που είναι αρκετά δημοφιλή στη δυτική ακτή των ΗΠΑ.

To πρώτο στοιχείο που τραβάει τα βλέμματα στη συγκεκριμένη Urus είναι φυσικά η εντυπωσιακή ματ γκρι ζελατίνα που έχει καλύψει επιμελώς το bodykit με τα έντονα "φουσκώματα", ιδίως γύρω από τους θόλους.

Κάτω από αυτούς βρίσκεται ένα σετ ζάντες της Forgiato με την εξωφρενική διάμετρο των 24 ιντσών! Στο πίσω μέρος και μέσα από τον carbon διαχύτη ξεπροβάλουν τα τελικά του συστήματος εξάτμισης που φέρει την υπογραφή της Capristo.

Αναφορικά με τον κινητήρα δεν υπήρξε καμία αναφορά για παρεμβάσεις. Θυμίζουμε ότι η Lamborghini Urus βγαίνει από την γραμμή παραγωγής με έναν twin-turbo V8 με χωρητικότητα 4 λίτρων που αποδίδει ισχύ 650 PS και 850 Nm ροπή. To 0-100 km/h έρχεται σε 3.6 sec. ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τα 300 km/h.

Δείτε το video...

Πηγή: Platinum Motosports