Αυτό είναι το νέο Genesis G90!


Η ναυαρχίδα της Genesis είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί την S-Class, την BMW Σειρά 7 και το Audi A8 με μία πολύ κομψή σιλουέτα, άπλετη πολυτέλεια και κορυφαίες τεχνολογίες.

  • 30/11/2021

Η πρόταση της πολυτελούς μάρκας της Hyundai, Genesis, στην μεγάλη πολυτελή κατηγορία είναι έτοιμη να μπει κατευθείαν στα βαθιά και να αντιμετωπίσει τον κραταιό ευρωπαϊκό και κυρίως γερμανικό ανταγωνισμό. 

Το νέο Genesis G90 αποκαλύφθηκε και επίσημα σήμερα με νέα εμφάνιση που τονίζει το πολυτελές του προφίλ. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα “Crest Grille” και οι split προβολείς με πολλά στοιχεία LED που ενώνονται με τη μάσκα με τη μορφή οριζόντιων λωρίδων. Μάλιστα, οι LED λωρίδες επεκτείνονται και πίσω από τους εμπρός τροχούς με τις εντυπωσιακές ζάντες των 20 ιντσών.

Οι χειρολαβές του αμαξώματος είναι κρυμμένες και ανοίγουν αυτόματα, όπως σε πολλές σύγχρονες πολυτελείς προτάσεις, ενώ στο πανέμορφο πίσω μέρος ακολουθείται μία πιο λιτή και καθαρή εικόνα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη φωτογραφία από το εσωτερικό του G90, το οποίο θα προσφέρεται και σε έκδοση με μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 190 χιλιοστά.

Η Genesis  δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα τεχνικά στοιχεία για το νέο G90.

«Το G90 θα επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του πολυτελούς design της ναυαρχίδας μας, με έναν μοναδικό τρόπο που μόνο η Genesis προσφέρει. Το G90 είναι η απόλυτη έκφραση της Athletic Elegance που ισορροπεί ανάμεσα στη δυναμική οδήγηση και την πολυτελή εμπειρία της μετακίνησης στα πίσω καθίσματα», δήλωσε ο SanYup Lee, επικεφαλής του τμήματος Παγκοσμίου Σχεδιασμού της μάρκας.

Το νέο Genesis G90 αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη μέσα στο 2022, όταν και θα ανακοινωθούν από την εταιρεία περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά του στοιχεία.