Αυτό είναι το νέο λογότυπο της «καυτής» έκδοσης MINI John Cooper Works (photos)


Το πάθος και ο σπορ χαρακτήρας της MINI ενσωματώνονται στο νέο λογότυπο της έκδοσης John Cooper Works που παρουσιάστηκε στο Nurburgring.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: PRESS BMW GROUP / Bernhard Filser
  • 31/10/2023

Μπορεί η MINI να κινείται σε ρυθμούς ηλεκτροκίνησης, ιδίως μετά την πρόσφατη παρουσίαση των νέων ηλεκτρικών Cooper και Countryman, αλλά το κομμάτι της ανανέωσης δεν περιορίζεται στο λανσάρισμα νέων μοντέλων.

Η πιο πρόσφατη «απόδειξη» ήρθε στην πίστα του Nurburgring, εκεί όπου παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο των «καυτών» εκδόσεων John Cooper Works και μάλιστα με τον καταλληλότερο τρόπο: Στο αμάξωμα ενός MINI John Cooper Works Edition, με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, το οποίο συμμετείχε στον τελευταίο, 3ωρο, αγώνα της φετινής σεζόν Rundstrecken-Challenge Nürburgring 2023.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Γερμανία, στον οποίο η Bulldog Racing, η ιδιωτική αγωνιστική ομάδα με έδρα το Nurburg, είχε την ευκαιρία να λανσάρει το νέο logo της έκδοσης.

Σύμφωνα με την MINI, το καινούριο λογότυπο John Cooper Works αντιπροσωπεύει το πάθος και τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας. «Το νέο λογότυπο John Cooper Works εκφράζει τον απεριόριστο ενθουσιασμό και την υπερηφάνεια που νιώθουμε για το John Cooper Works. Το John Cooper Works και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός παίζουν κεντρικό ρόλο στο DNA της MINI. Θα συνεχίσουν να καθοδηγούν το καινοτόμο πνεύμα και τη δημιουργικότητά μας στο μέλλον», τόνισε η Stefanie Wurst, Brand Director της MINI.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο MINI John Cooper Works Edition με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και τον αριθμό 616, παρουσίασε σταθερή απόδοση σε όλο τον αγώνα που έγινε υπό βροχή και τερμάτισε στην 53η θέση, από τα 158 αυτοκίνητα που εκκίνησαν.

Το νέο λογότυπο θα αντικαταστήσει το υπάρχον JCW σε όλα τα καινούρια οχήματα της οικογένειας MINI που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η MINI «αποχαιρετά» το χειροκίνητο κιβώτιο με το John Cooper Works 1to6 Edition

Αυτή είναι η «καυτή» ηλεκτρική hatch έκδοση του MINI John Cooper Works (photos)

Mini JCW Bulldog Racing Edition: Βρετανικό DNA, εξελιγμένο στο Nurburgring (photos)