Bugatti συγκρούεται με Porsche στις ελβετικές Άλπεις


Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη στις ελβετικές Άλπεις με πρωταγωνιστές μια Bugatti Chiron, μια Porsche και ένα… αυτοκινούμενο.

  • 14/8/2020

Μια απρόσμενη τροπή πήρε η εκδρομή για τους οδηγούς μιας Bugatti και μιας Porsche οι οποίοι ενεπλάκησαν σε ένα απίστευτο ατύχημα στις ελβετικές Άλπεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο οδηγός της Bugatti Chiron επιχείρησε να προσπεράσει τα προπορευόμενα οχήματα, τα οποία καθυστερούσαν εξαιτίας ενός βραδίποδου αυτοκινούμενου, ωστόσο, το μόνο που κατάφερε ήταν να συγκρουστεί με την Porsche 911 η οποία εκείνη τη στιγμή πραγματοποίησε την ίδια ακριβώς κίνηση.

Το αποτέλεσμα ήταν η ασημί Porsche να συγκρουστεί με μια Mercedes-Benz C-Class η οποία προπορευόταν πριν καταλήξει σε ένα από τα τσιμεντένια κολονάκια του δρόμου.

Η ζημιές που υπέστη το γερμανικό sportscar είναι εκτεταμένες, ενώ η Bugatti Chiron κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, τραυματίζοντας μόνο το ρύγχος της.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός παρά μόνον υλικές ζημιές τις οποίες όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολύ δύσκολο να τις αποτιμήσει κανείς.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα σκάφος 15.000 ίππων για την Bugatti σας