Dacia Duster vs Jeep Wrangler: Ένα ντέρμπι που κρίθηκε στη λάσπη (Video)


Η αναζήτηση του ικανότερου offroader συνεχίζεται με ένα ντέρμπι το αποτέλεσμα του οποίου είναι πολύ πιθανόν να ξαφνιάσει τους περισσότερους. Το Dacia Duster έρχεται αντιμέτωπο με το Jeep Wrangler.

  • 29/1/2021

Οι συζητήσεις για το πιο μπορεί να είναι το ικανότερο offroader των ημερών μας δεν σταματούν ποτέ. Το ίδιο και οι προκλήσεις για εκείνα τα τετράτροχα που διατηρούν τις εκτός δρόμου δυνατότητές τους, γυρνώντας την πλάτη στη μόδα των καλογυαλισμένων ασφάλτινων crossovers.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές μιας εκτός δρόμου μάχης που έλαβε χώρα κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες ήταν το Dacia Duster και το Jeep Wrangler.

Μια μάχη που εκ πρώτοις όψεως φαντάζει άνιση, στην πράξη ωστόσο εξελίχθηκε σε ντέρμπι καθώς το ταπεινών προδιαγραφών Dacia Duster κατάφερε για μία ακόμα φορά να κοιτάξει στα μάτια έναν ικανότερο -στα χαρτιά- ανταγωνιστή.

Και αυτό γιατί παρά τις γήινες προδιαγραφές του, το Dacia Duster αξιοποιεί στο έπακρο τόσο την αυξημένη απόσταση που διατηρεί από το έδαφος όσο και το περιορισμένο βάρος, περνώντας με σχετική ευκολία τις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκε.

Όχι ότι από το Jeep Wrangler λείπουν οι εκτός δρόμου δεξιότητες, ωστόσο, η αμερικανική κατασκευή φαίνεται πως απαιτεί μια ειδική διαχείριση ώστε να καταφέρει κανείς να πάρει το καλύτερο από αυτήν. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παρακολουθήστε το άκρως ενδιαφέρον video που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα:

To Dacia Bigster μεταμορφώνεται σε ένα εκθαμβωτικό pickup!

Δοκιμάζουμε τα νέα Dacia Duster TCe 130 και 150 ίππων

Οδηγούμε τα Dacia Duster BluedCi 115 PS 4WD και Suzuki Jimny