Δείτε την αριστουργηματική "διάσωση" μιας Porsche 911 GT3 (video)


Το γνωστό κανάλι Woyshnis Media στο YouTube έκανε για ακόμα μία φορά το…. οπτικοακουστικό θαύμα του, βάζοντας σε πρώτο πλάνο μια εντυπωσιακή Porsche 911 GT3.

  • 3/8/2022

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το συγκεκριμένο κανάλι δημιουργεί σύντομες κινηματογραφικές ιστορίες με «πρωταγωνιστές» αυτοκίνητα που δεν βλέπουμε συχνά στους δρόμους.

Αυτή τη φορά ο πρωταγωνιστικός ρόλος πηγαίνει σε μία Porsche 911 GT3 η οποία ανήκει στον συλλέκτη Danny Pak. Ο Pak εκτός από την Porsche στο γκαράζ του έχει επίσης μια Ferrari 458 GT3, ένα Audi R8, μια Lamborghini Aventador καθώς και μία AMG G63.

Όπως μας ενημερώνουν οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν το video το «σενάριο» δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς το είχαν σχεδιάσει αφού αναγκάστηκαν κάποια στιγμή να φορτώσουν το αυτοκίνητο σε γερανό. Παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και πλέκοντας αριστουργηματικά τα πλάνα με την μουσική έφτασαν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε πως στο εσωτερικό της 911 GT3 βρίσκεται ένας flat-six κινητήρας με χωρητικότητα 3,8 lt που αποδίδει 475 PS/8.250 rpm και ο οποίος της επιτρέπει να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,1 sec ενώ μπορεί να καλύψει το 400άρι σε 11.2 sec με ταχύτητα εξόδου τα 203 km/h.  

Δείτε τo εντυπωσιακό video…

Πηγή: YouTube/ Woyshnis Media