Δείτε το νέο teaser από το επερχόμενο Delorean (video)


Η ηλεκτρική αναβίωση του θρυλικού DMC-12 πλησιάζει, με τον κατασκευαστή να αποκαλύπτει εκ νέου ένα μέρος της πρότασης.

  • 4/5/2022

Όσο πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην 18η Αυγούστου, η Delorean Motor Company θα αποκαλύπτει όλο και περισσότερα teasers σχετικά με τη νέα πρόταση που ουσιαστικά αποτελεί την αναβίωση του DMC-12. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει προγραμματιστεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Concours d'Elegance» στο Pebble Beach της Καλιφόρνια.

Στις αρχές Απριλίου η εταιρεία είχε δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του μοντέλου μέσα από την οποία αποκάλυπτε –με μέτρο- το πίσω μέρος του. Και το νέο teaser, αυτή τη φορά με τη μορφή video, έρχεται για να μας δείξει ξανά το πίσω μέρος, δίνοντας έμφαση στην εντυπωσιακή led μπάρα που το διατρέχει από άκρη σε άκρη.

Τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής δεν είναι πολλά, ενώ άγνωστη παραμένει και η ονομασία του αυτοκινήτου. Από εκεί και πέρα τα δεδομένα είναι ότι η νέα πρόταση θα είναι αμιγώς ηλεκτρική, σχεδιαστικά θα φέρει την υπογραφή του οίκου Italdesign ενώ από το DMC-12 θα μεταφερθεί το άνοιγμα «γλάρου» στις πόρτες και οι περσίδες που καλύπτουν το πίσω τζάμι.

Αξίζει να αναφερθεί πως το μοντέλο που παρουσιάζεται μέσα από τα teasers αφορά το πρωτότυπο αυτοκίνητο και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει ένα μοντέλο που θα προσαρμοστεί στα δεδομένα της αγοράς και θα μπει στην παραγωγή με στόχο να πετύχει όλα όσα δεν κατάφερε ο θρυλικός πρόγονός του.