Διαρροή: Αυτό είναι το νέο Subaru Forester MY2025 (photos)


Μία εβδομάδα πριν από την αποκάλυψή της στο Los Angeles Auto Show, φωτογραφίες της 6ης γενιάς του Subaru Forester διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ, INSTAGRAM (cars_secrets)
  • 11/11/2023

Η Subaru έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει την 6η γενιά του Forester στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles, το οποίο ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στις 17 Νοεμβρίου 2023, με την Press Day να διεξάγεται μία ημέρα νωρίτερα.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, φωτογραφίες του νέου SUV της ιαπωνικής φίρμας διέρρευσαν σε αρκετά accounts στο διαδίκτυο, όπως ο λογαριασμός cars_secrets στο Instagram. Μάλιστα, πρόκειται για πλήρως αποκαλυπτικές λήψεις, τόσο από διάφορες πλευρές του εξωτερικού όσο και για το εσωτερικό, χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

H 5η γενιά του μοντέλου παρουσιάστηκε το 2018 και δέχθηκε facelift το 2021, οπότε ήρθε η ώρα να παραδώσει τα ηνία. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το εμπρός τμήμα έχει επανασχεδιαστεί σε μεγάλο βαθμό, περιλαμβάνοντας μια πιο φαρδιά μάσκα και νέους προβολείς, οι οποίοι ενώνονται μεταξύ τους με μια οριζόντια μπάρα.

Ως αποτέλεσμα, η αίσθηση που δημιουργείται είναι ενός πλατύτερου μοντέλου, αλλά αυτό ασφαλώς πρέπει να επιβεβαιωθεί και όταν γίνουν γνωστές οι διαστάσεις του. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, υπάρχει γκρι πλαστική επένδυση στη βάση της κολώνας A αλλά και της C, ενώ οι θόλοι των τροχών δείχνουν πιο επιβλητικοί και παραπέμπουν αρκετά σε αυτούς του νέου WRX.

Το απερχόμενο Subaru Forester.
Το απερχόμενο Subaru Forester.

Όσο για το πίσω μέρος, τα χαρακτηριστικού σχήματος φωτιστικά σώματα της τρέχουσας έκδοσης έχουν δώσει τη θέση τους σε νέα, πιο «συμβατικής» σχεδίασης. Στο εσωτερικό, η οθόνη αφής του συστήματος infotainment έχει κατακόρυφο προσανατολισμό. Η ύπαρξη μαύρου δέρματος προδιαθέτει για πλούσια εξοπλιστική έκδοση, ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε ότι ο πίνακας οργάνων είναι αναλογικός και περιλαμβάνει μια μικρή οθόνη πολλαπλών πληροφοριών.

Τέλος, αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση στις 16 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

First Drive: Οδηγούμε το νέο Subaru Crosstrek στην Αυστρία

Η Subaru ανεβάζει ρυθμό προς την ηλεκτροκίνηση - Έρχονται 8 νέα EV μέχρι το 2028

2022 Subaru Forester e-Boxer: Δοκιμάζουμε το ικανό SUV