Διάσημη τραγουδίστρια με αλβανικές ρίζες το νέο «πρόσωπο» της Porsche


Αφού παρακολούθησε τον αγώνα των 24 ωρών του Le Mans, η 28χρονη pop star βρέθηκε στο Porsche Experience Center του Los Angeles και οδήγησε τις Taycan και 911.

  • ΦΩΤΟ: PORSCHE, NEWSPRESS UK
  • 4/12/2023

Η Porsche προσθέτει ακόμα ένα «όπλο» στην επικοινωνία των μοντέλων της. Όπως ανακοινώθηκε η γερμανική εταιρεία έδωσε τα χέρια με τη διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa προκειμένου να προωθεί τα προϊόντα της.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η Βρετανίδα με αλβανικές ρίζες καλλιτέχνης έχει αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα σε αυτά που φέρουν το σήμα της Porsche.

Αφού παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα των 24 ωρών του Le Mansη 28χρονη βρέθηκε στο Porsche Experience Center του Los Angeles και είχε την ευκαιρία να πάρει στα χέρια της την αμιγώς ηλεκτρική Porsche Taycan αλλά και την τρέχουσα έκδοση της 911.

Λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δύο πλευρών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και σύντομα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες.

Γεννημένη στο Λονδίνο από Αλβανούς γονείς, η Dua Lipa δεν συνεργάζεται για πρώτη φορά με αυτοκινητοβιομηχανία. Στο παρελθόν είχε δώσει τα χέρια με την Jaguar προκειμένου να προωθεί τα μοντέλα της βρετανικής φίρμας μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Μετά από αυτή τη συμφωνία είχαν καταλήξει στο γκαράζ της δύο αυτοκίνητα της Jaguar, μία I-Pace και μία F-Type ενώ ξένα δημοσιεύματα έχουν αποκαλύψει ότι έχει στην κατοχή της και άλλα ακριβά αυτοκίνητα μεταξύ των οποία μια Rolls Royce Ghost, ένα Range Rover SVA και μία Mercedes G550.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αλβανία παρουσιάζει το δεύτερο supercar - Αγνοείται η τύχη του πρώτου (photos)

Με Renault Twingo και Ferrari η τούρτα γενεθλίων της Shakira

H Μαρία Σάκκαρη παρέλαβε τη νέα της Porsche - Ποιο μοντέλο διάλεξε