Διέρρευσε και εντυπωσιάζει το νέο Hyundai Ioniq


Τους 310 ίππους και τα 510 χιλιόμετρα αυτονομίας θα φτάνει το νέο Hyundai Ioniq το οποίο διέρρευσε στο Διαδίκτυο δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για το ηλεκτροκίνητο μέλλον της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

  • 22/1/2021

Μια ανάσα από τη γραμμή παραγωγής βρίσκεται το νέο Hyundai Ioniq καθώς τόσο οι σχεδιαστικές όσο και οι τεχνικές προδιαγραφές του έχουν πλέον οριστικοποιηθεί.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η διαρροή στο Διαδίκτυο των πρώτων φωτογραφιών του αυτοκινήτου καθώς και των πολλά υποσχόμενων χαρακτηριστικών του.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το νέο Hyundai Ioniq θα ακολουθήσει τα σχεδιαστικά κελεύσματα του πρωτότυπου Hyundai 45, ξεχωρίζοντας με το βγαλμένο από το μέλλον παρουσιαστικό του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες «μοιράστηκαν» στο δίκτυο αντιπροσώπων της κορεατικής φίρμας, το Huyndai Ioniq 5 θα φτάνει σε αυτονομία τα 510 χιλιόμετρα, ενώ η κορυφαία εκδοχή του θα είναι τετρακίνητη και θα αγγίζει τους 310 ίππους χάρη στην παρουσία δύο ηλεκτρικών μοτέρ.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου θα φιλοξενεί μια ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών και ένα καινοτόμο Head-Up Display, το οποίο θα προβάλει στο παρμπρίζ μια εικόνα μεγέθους 44 ιντσών.

Τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και ο γενναιόδωρος χώρος αποσκευών των 600 λίτρων (μέγιστη τιμή) συμπληρώνει τις επιβεβαιωμένες προδιαγραφές του ηλεκτροκίνητου Hyundai, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί τους προσεχείς μήνες και να περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2021.   

Διαβάστε ακόμα:

Η Hyundai καταρρίπτει τους μύθους της ηλεκτροκίνησης

Τι απέγινε το βυθισμένο πλοίο με τα 4.200 αυτοκίνητα της Hyundai;