Δυστύχημα στα Τέμπη: Η ψηφιακή απεικόνιση με τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων (video)


Δείτε σε video πως έγινε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη το οποίο έχει βυθίσει σε βαρύ πένθος την ελληνική κοινωνία.

  • 1/3/2023

Βαθιά θλίψη αλλά και οργή έχει «σκεπάσει» το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο αμαξοστοιχίες, μία επιβατική και μία εμπορευματική, συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν και πολλά από τα βαγόνια να τυλιχθούν στις φλόγες.

Μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός είναι 38 νεκροί ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός θα ανέβει τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με δηλώσεις της ιατροδικαστού Ρουμπίνης Λεοντάρη πολλά από τα θύματα έχουν απανθρακωθεί και θα χρειαστεί ειδική εξέταση ώστε να γίνει η αναγνώρισή τους.

Στο σημείο βρέθηκαν από νωρίς το πρωί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του μιλώντας στις κάμερες.

Πριν από λίγη ώρα το θεσσαλικό μέσο TheNewspaper.gr και συγκεκριμένα το τμήμα γραφικών με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδήμο, ετοίμασαν γραφική απεικόνιση της μοιραίας σύγκρουσης την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

Δείτε πως συγκρούστηκαν τα δύο τρένα έξω από τα Τέμπη...