Εκθαμβωτική η σύγχρονη Alfa Romeo GTV


Η ελπίδα ότι η Alfa Romeo GTV πρόκειται να επιστρέψει στην παραγωγή πεθαίνει τελευταία κάτι που μας υπενθυμίζουν οι ψηφιακές απεικονίσεις της σύγχρονης εκδοχής της.

  • 18/1/2020

Η συγχώνευση του ιταλικού ομίλου FCA με το PSA Group δημιουργεί νέα ερωτηματικά για το μέλλον της Alfa Romeo και των εμβληματικών μοντέλων.

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση σε σχέση με τον προγραμματισμό της ιταλικής φίρμας απέκλειε το ενδεχόμενο παραγωγής ενός coupe υψηλών επιδόσεων, το οποίο θα αποτελούσε τη σύγχρονη εκδοχή  της θρυλικής Alfa Romeo GTV.

Ωστόσο, η ενίσχυση των Ιταλών από το PSA Group δημιουργεί προσδοκίες στους πιστούς οπαδούς της μιλανέζικης φίρμας.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

Όχι τυχαία, λοιπόν, οι ψηφιακές απεικονίσεις της νέας Alfa Romeo GTV επέστρεψαν στο προσκήνιο της επικαιρότητας, συνοδευόμενες από τη πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα θα περάσει στην παραγωγή αξιοποιώντας την κληρονομιά των εκδόσεων Quadrifoglio της Giulia και της Stelvio.

Με λίγα λόγια, η εκθαμβωτική Alfa Romeo GTV θα εξοπλίζεται με το διπλά υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα των 2,9 λίτρων όπως άλλωστε και με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο το ιταλικό coupe να αποκτήσει και πιο γήινες εκδόσεις, οι οποίες ωστόσο θα φέρουν την υπογραφή των Γάλλων του PSA Group.

Δοκιμάζουμε την εξακύλινδρη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (Video)

Όπως και να έχει, οι νέες εικόνες της σύγχρονης Alfa Romeo GTV είναι άκρως εντυπωσιακές δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους απανταχού λάτρεις της αυτοκίνησης.