Electrikhana: Το trailer από το τελευταίο video του Ken Block λίγο πριν χάσει τη ζωή του


Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Electrikhana» ο αδικοχαμένος Ken Block οδηγεί στο Μεξικό το Audi S1 Hoonitron με τους 680 PS. Δείτε το trailer.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Hoonigan - YouTube
  • 8/11/2023

Ο Ken Block έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 2023 με τραγικό τρόπο. Η εταιρεία, ομάδα, οικογένεια που δημιούργησε, Hoonigan, τίμησε με πολλούς τρόπους τη ζωή του Αμερικανού θρύλου των ράλλυ και των stunts, όμως απ' ό,τι φαίνεται, εκείνος επιφύλασσε μια τελευταία έκπληξη στην κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πρόκειται για το τελευταίο video Electrikhana που γύρισε ο Block πριν χάσει τη ζωή του, στο οποίο οδηγεί για δεύτερη φορά το ηλεκτρικό Audi S1 Hoonitron στους δρόμους της Πόλης του Μεξικού. Στο πρώτο trailer που δημοσίευσε η Hoonigan, προετοιμάζοντας το κοινό για τον ερχομό του video, ο Αμερικανός κάνει drift, burnouts και άλλα εντυπωσιακά stunts, και μάλλον αυτά είναι μόνο λίγα από όσα που θα δούμε.

Το αυτοκίνητο φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολικά 680 ίππους και 640 Nm ροπής. Σίγουρα, ο Block έχει οδηγήσει και πιο ισχυρά μοντέλα, όπως για παράδειγμα τη Hoonicorn Mustang, την οποία «ξεζούμιζε» για αρκετά χρόνια. Αυτό όμως που κάνει το συγκεκριμένο όχημα να ξεχωρίζει είναι ο άμεσος τρόπος που... ξεδιπλώνει τη ροπή του.

Μάλιστα, στην προηγούμενη εξόρμησή του με το S1 Hoonitron στο Las Vegas, ο ίδιος είχε δηλώσει πως είναι με διαφορά το πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο drift που είχε οδηγήσει στη ζωή του.

Δείτε το trailer...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Hoonigan τιμούν τη μνήμη του Ken Block και πνίγουν στον καπνό το Las Vegas (video)

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά – Η Lia Block κέρδισε το πρώτο της πρωτάθλημα ράλλυ

Η Lia Block έτρεξε στο Pikes Peak με την Porsche των 1.400 PS του πατέρα της (video)