Εμμανουήλ Καραλής: Τα αυτοκίνητα που οδηγεί ο «Χάλκινος» Παγκόσμιος Πρωταθλητής (photos)


Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη ρίχνουμε μια ματιά στα αυτοκίνητα του 24χρονου Έλληνα αθλητή.

  • ΦΩΤ.: Emmanouil Karalis / Instagram
  • 4/3/2024

Με μια σημαντική διάκριση ολοκληρώθηκε η παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που έγινε στη Γλασκώβη.

Ο Έλληνας αθλητής του άλματος επί κοντώ συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις και υπερπηδώντας τα 5.85 m. με την πρώτη προσπάθεια κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής εδώ και καιρό είναι στην ομάδα πρεσβευτών της εταιρείας μίσθωσης οχημάτων SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Αυτή η συνεργασία του δίνει τη δυνατότητα να αλλάζει συχνά τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του και τα οποία προβάλει μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο παρελθόν τον έχουμε δει να δηλώνει ερωτευμένος με την αμιγώς ηλεκτρική Porsche Taycan, ενώ από τα χέρια του έχουν περάσει μεταξύ άλλων τα MINI Countryman και Land Rover Defender.

Πάντως, η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε με αυτοκίνητο ήταν πριν από μερικές εβδομάδας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου εμφανιζόταν μέσα σε μία Alfa Romeo Tonale.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Σάκκαρη παρέλαβε τη νέα της Porsche - Ποιο μοντέλο διάλεξε (photos)

Η εξωτική Aston Martin V12 Speedster με την οποία κυκλοφορεί ο Τσιτσιπάς στο Μονακό

O Κώστας Τσιμίκας και η εντυπωσιακή μπλε Lamborghini των 640 PS (photos)