Έτσι αποδεικνύεις ότι δε φταις για ένα ατύχημα όταν δεν υπάρχουν μάρτυρες (video)


Ένας οδηγός κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά του για ένα τρακάρισμα, αν και ουδείς βρέθηκε να τον υποστηρίξει. Δείτε πώς το πέτυχε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: YOUTUBE/TRAFIC MOLDOVA
  • 27/1/2024

Τα ατυχήματα στους δρόμους είναι μέρος της καθημερινότητας, αλλά δεν υπάρχει οδηγός που να θέλει να εμπλακεί σε αυτά, ακόμα και όταν δεν ευθύνεται για την πρόκλησή τους.

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν υπάρχουν μάρτυρες για να υποστηρίξουν την αθωότητά του και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο τρακάρισμα δεν παραδέχονται το δικό τους σφάλμα; Πώς μπορεί κάποιος να βγει από αυτή την κατάσταση και να βρει το δίκιο του;

Μία απάντηση σε αυτό το «πρόβλημα» προκύπτει από τη Μολδαβία, σε περιστατικό που συνέβη στο Κισινάου. Ο οδηγός ενός Mitsubishi κινούνταν στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, έχοντας σε λειτουργία μία κάμερα που είχε τοποθετήσει πάνω στο ταμπλό, καταγράφοντας τη διαδρομή του. Κάποια στιγμή έστριψε δεξιά και βρέθηκε «αντιμέτωπος» με ένα Opel Astra, που ενώ είχε σταματήσει στη δεξιά λωρίδα με αναμμένα τα alarm, άρχισε να κινείται προς τα εμπρός.

Ωστόσο, στη συνέχεια η οδηγός (όπως αναφέρει, τελικά, το δημοσίευμα) του Opel σταμάτησε, με αποτέλεσμα και ο οδηγός του Mitsubishi να πράξει ανάλογα για να μην πέσει πάνω στο προπορευόμενο όχημα. Όμως, ξαφνικά, το Astra άρχισε να κινείται προς τα πίσω, πέφτοντας πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.

Και τα δύο οχήματα υπέστησαν ζημιές, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οδηγός του Opel αρνήθηκε να παραδεχθεί την ευθύνη της, υποστηρίζοντας ότι το Mitsubishi προκάλεσε το ατύχημα. Τους ίδιους ισχυρισμούς επανέλαβε και στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ωστόσο η κάμερα που υπήρχε στο ταμπλό του ιαπωνικού μοντέλου έδωσε τη λύση και τελικά οι ευθύνες αποδόθηκαν όπως έπρεπε.

Δείτε το συμβάν στο video που δημοσιεύθηκε στο κανάλι Trafic Moldova του YouTube, προερχόμενο από το λογαριασμό Telegram / cx_md.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Google: Νέα λειτουργία μετατρέπει το κινητό σε κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου

Έξι απλοί τρόποι για να κάνετε πιο «έξυπνο» και ασφαλές το αυτοκίνητό σας

Honda: To app που βοηθά σε real time τους νέους οδηγούς σε δύσκολες συνθήκες