Ferrari: Έρχονται τέσσερα νέα μοντέλα εντός του 2023


Η Ferrari πρόκειται να βγάλει στην αγορά τέσσερα νέα μοντέλα μέσα στο 2023, με δύο ενδιαφέρουσες προσθήκες στην γκάμα.

  • ΦΩΤΟ: FERRARI
  • 11/2/2023

Με την αποκάλυψη των οικονομικών στοιχείων της Ferrari για το έτος 2022, έγινε γνωστό πως οι Ιταλοί θα φέρουν στην αγορά τέσσερα νέα μοντέλα.

Σε αυτά δε συγκαταλέγονται η Purosangue, που μπορεί να κυκλοφορήσει το 2023, αλλά παρουσιάστηκε το 2022 κι εντάσσεται σε εκείνο το έτος.

Κι ενώ η ίδια αναφέρει πως θα έρθουν τέσσερα νέα οχήματα, εντούτοις δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις για το ποια μοντέλα θα είναι αυτά.

Με βάση τις φωτογραφίες δοκιμών τους τελευταίους μήνες από διάφορα μοντέλα της Ferrari, μπορεί να γίνει η υπόθεση ότι θα έρθει μία κάμπριο έκδοση της Roma, που μπορεί να έρθει να αντικαταστήσει την Portofino M, αν κι είναι πιθανό τα δύο μοντέλα να συμβιώνουν στην γκάμα της μάρκας.

Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα για την κυκλοφορία μία Roma με κινητήρα V12, που ενδεχομένως να έρθει να αντικαταστήσει στην 812 Superfast.

Μία πιο δυνατή SF90 Stradale είναι επίσης στα σκαριά για τη Ferrari, ενώ ως τέταρτο μοντέλο θα μπορούσε να είναι κάποια πιο εξωτική δημιουργία, στο στιλ της Daytona SP3.

Συνολικά, η Ferrari έχει δεσμευθεί να κυκλοφορήσει 15 μοντέλα το διάστημα 2023-2026, μαζί με το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό όχημα και ένα hypercar.