Ferrari F40 ή Lamborghini Countach; Ο Frank Stephenson δείνει τις απαντήσεις


Το να κρίνεις δύο από τα ιερά τέρατα της ιστορίας των supercars δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει ελαφρά τη καρδία. Εκτός βέβαια αν έχεις το υπόβαθρο να αιτιολογήσεις επαρκώς την άποψή σου.

  • Μιχάλης Κατωπόδης
  • 3/11/2020

Τον σχεδιαστή Frank Stephenson αρκετοί τον γνώρισαν τους τελευταίους μήνες, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το YouTube και να βγάζει βίντεο όπου αρχικά ανέλυε τις δικές του προτάσεις.

Από την πένα του έχουν περάσει μοντέλα όπως τα νέα Mini και Fiat 500, η McLaren P1 και η Ferrari F430, οπότε καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο με αρκετό βάρος στη γνώμη του.

Το τελευταίο διάστημα ο Stephenson ξεκίνησε να αξιολογεί και μοντέλα άλλων σχεδιαστών, ενώ τώρα τον βρίσκουμε σε εκπομπή άλλου γνωστού YouTuber, να αναλύει ένα δίλημμα που πολλοί είχαν παιδιά, τη δεκαετία του ’80. Μία εικονική Ferrari, απέναντι σε μία από τις πιο ξεχωριστές Lamborghini.

Εάν λοιπόν η πρώτη είναι η Σοφία Λόρεν, σύμφωνα με τον ίδιο, η δεύτερη εκπέμπει κάτι πιο μπρουτάλ, πιο επιθετικό, που όμως μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμη και σήμερα.

Γενικά το βίντεο είναι λίγο μεγάλο, η όλη κουβέντα όμως εξελίσσεται όμορφα και διατηρεί εύκολα το ενδιαφέρον του θεατή. Τώρα για το ποιο θεωρεί πιο εντυπωσιακό, αυτό θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε πατώντας το play.